07.03.06
14:40
Здравейте :D То се е видяло, че съм ектоморф. Чудя се ако ям от всичко по много дали ще има ефект ... да качвам килограми - незнам дали ще ми се лепнат само мазнини ама МНОГО МНОГО се съмнявам да стана дебел мазник ... според мен това е невъзможно за мен ... Вие как мислите, дали ще сгреша ако почна да се тъпча както си знам :lol:
Благодаря :P
07.03.06
15:48
Малък ти е стажа да кажеш още какъв си.
А ние как да разберем? години, кг, стаж, ръст и т.н. ... трябва данните си да кажеш поне някаква представа да добием. В този спорт иначе всичко е индивидуално - пробвай 1,2 месеца да се тъпчеш пък виж какво ще стане :D
Според мен ако ядеш от всичко по много 100% ще се омазниш и то доста. Както колегата по-горе каза кажи си данните и стажа .Ние не хвърляме боб тука и да гадаем после
07.03.06
19:57
Ами момчета висок съм 178см. тежа 60кг. занимавам се със зала от 2-3 седмици. Преди това съм тренирал 4-5 години лека атлетика, която сега съм спрял за да качвам килограми и да блъскам в залата :) Ще съм ви много благодарен ако дадете някакво мнение. Аз по принцип трудно качвам килограми, но си имам релефа за сметка на това :) И затова си мисля че ако ям от всичко по много може да заприличам на нещо (Не прасе ест.) :)
Благодаря :P
07.03.06
21:03
Дори и да качиш мазно то ше ти заобли малко кокалестото тяло
Не се притесняваи яж от всичко и по много
И аз сьм имал такьв проблем така че ме послушаи
07.03.06
21:29
[quote author=“twista”]Дори и да качиш мазно то ше ти заобли малко кокалестото тяло
Не се притесняваи яж от всичко и по много
И аз сьм имал такьв проблем така че ме послушаи
А ще ми дадеш ли някоя твоя снимка сега ... за да видя какъв е резултата ? :) Ако нямаш няма проблеми аз без това смятам да почна да се тъпча ... та като кача килата да почна някоя точна програма :)
Благодаря за вниманието :P
Всичко е индивидуално!!!! ЗАТОВА СМЕ ИНДИВИДИ!!! защото всички сме различни!
това, че нещо при него е имало ефект, СЪВСЕМ НЕ значи че при теб ще има същия ефект
давай по старомодния начин - чиста храна, изчислени калории, добра диета, правилно трениране, достатъчно почивка, добра мотивация и малко хранителни добавки и ще имаш що горе гарантирано добри резултати!! постоянството е много важна част - не го забравяй ... хубавите работи стават бавно - добре развитата физика на един човек не прави изключение
Ако си наистина ектоморф хапвай повечко въглехидрати (да не кажа тъпчи се) , няма да омазниш, дори и да омазниш после ще се оправиш дори и нищо да не правиш.Разрешени са ти и простите въглехидрати
10.03.06
23:14
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ако си наистина ектоморф хапвай повечко въглехидрати (да не кажа тъпчи се) , няма да омазниш, дори и да омазниш после ще се оправиш дори и нищо да не правиш.Разрешени са ти и простите въглехидрати
Много ти благодаря :) Ектоморф съм 100% :P Благодаря и на всички останали, които взеха отношение по темата :)
Успех :P