SELL:боксов чувал

Темата е заключена.

05.01.06
20:33

Продавам боксов чувал 1м е висок!Цена-180лв Нов е!!!Червен на цвят!60кг е
Населено място-София
За връзка-ICQ-261-960-706 или Лс
Снимка’-http://store2.data.bg/xzone/Ninjiii/Image022.jpg

SK

13.01.06
15:58

Ами аз лятото мисля да си взимам чувал, така че до тогава ако не си го продал ще ти пиша :)

Ама ще се спазарим и за цената малко :) -20/30 лв :)

16.01.06
20:46

дай някакви снимки да го видя

16.01.06
22:01

Гледаи http://store2.data.bg/xzone/Ninjiii/Image022.jpg

01.02.06
16:10

Валидна ли е офертата още

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

10.02.06
17:33

да

07.03.06
21:59

Нова цена -150

BL

18.04.06
23:31

Не ми отваря снимката  :cry:  Каква материя е?Кожен/брезентов...???

19.04.06
02:58

за 90лв. ще го взема!

21.08.06
20:28

чувалите се продават 1лв за сантиметсър а ти за твоя искаш 150-180 :shock:
Значи 100лв. е твоя не 150лв.  :wink:

22.08.06
08:58

[quote author=“Drakula”]чувалите се продават 1лв за сантиметсър а ти за твоя искаш 150-180 :shock:
Значи 100лв. е твоя не 150лв.  :wink:

Чувалите се продават даже по-евтино. В нашата зала тренираме на страхотна екипировка, която излиза буквално 2 пъти по-евтино от тази на магазина, а качеството в някои случаи даже е и по-добро.
То тук съм ви качил ценова оферта. Скоро ще добавим и новите продукти, но каквото се сетите за бойни изкуства, го предлагаме
Офертата е тук: http://img162.imageshack.us/my.php?image=novaoferta8si.jpg

26.09.06
11:57

Абе човек.. много грозни чували правите....тук при нас за 120лв си купуваш чувал 160 см ,60кг и е перфектен.От промазан брезент е но
е в пъти по добър от вашите.....няма да говорим за екипировката......

27.09.06
22:05

[quote author=“mashki”]Абе човек.. много грозни чували правите....тук при нас за 120лв си купуваш чувал 160 см ,60кг и е перфектен.От промазан брезент е но

грозен, грозен ама върши работа. Виж сега за красавци като теб са лекичките и нежничките удари. тези чували са максимално практични и ЗДРАВИ, както и всяка наша екипировка. Тя е за хора, които не са мултимилионери, каквито или за тези, които искат да купят повече продукти. По-качествени са от някои “красиви” продукти да не кажа от повечето и истинските бойци тренриат на здрави неща, защото късат “красивите”
Нямам какво повече да кажа освен че има и нови продукти, които в най-скоро време ще бъдат предсатвени

WA

06.01.07
17:39

[quote author=”Кудоист”][quote author=“mashki”]Абе човек.. много грозни чували правите....тук при нас за 120лв си купуваш чувал 160 см ,60кг и е перфектен.От промазан брезент е но

грозен, грозен ама върши работа. Виж сега за красавци като теб са лекичките и нежничките удари. тези чували са максимално практични и ЗДРАВИ, както и всяка наша екипировка. Тя е за хора, които не са мултимилионери, каквито или за тези, които искат да купят повече продукти. По-качествени са от някои “красиви” продукти да не кажа от повечето и истинските бойци тренриат на здрави неща, защото късат “красивите”
Нямам какво повече да кажа освен че има и нови продукти, които в най-скоро време ще бъдат предсатвени

Аз се интересувам от боксовия чувал, дай някаква информация за него по подробно и дали има дистрибуция в пловдив.

Също така, ако можеш качи и новите оферти да ги прегледам.

06.01.07
19:00

[quote author=“warm”][quote author=”Кудоист”][quote author=“mashki”]Абе човек.. много грозни чували правите....тук при нас за 120лв си купуваш чувал 160 см ,60кг и е перфектен.От промазан брезент е но

Аз се интересувам от боксовия чувал, дай някаква информация за него по подробно и дали има дистрибуция в пловдив.

Също така, ако можеш качи и новите оферти да ги прегледам.

На мейл ivan_kalchev76@abv.bg пиши. Това е мейла на човека дето ги продава. Той има снимки. Има всякаква екипировка за бойни изкуства. Не само чували, а и щитове, протектори, ръкавици и т.н. Цените ги актуализира той така че и за цена е най-добре него да питате и снимки ще ви изпрати. Аз мога да ви кажа, че доставки се правят из цялата страна с куриерската фирма Еконт и досега не е имало оплаквания  :!:

17.01.07
08:10

Ето новите продукти за които стана дума компактно представени, ако някой иска повече инфо или клипове моля да ми пише на дадените координати.
И моля да не дават мнения за нашите продукти  хора, които не са ги виждали на живо или не са ги пробвали. Ето линка - http://tekami.hit.bg/sportshoping.JPG

17.04.07
12:09

Взимайте от Teraforming неговите са здрави евтини и....ко им е грозното не разбирам само кви трябва да са красивите розови на жълти точки ли :p

17.04.07
22:08

казано от Quasar на 17.04.07, 12:09:

Взимайте от Teraforming неговите са здрави евтини и....ко им е грозното не разбирам само кви трябва да са красивите розови на жълти точки ли :p

Добра реклама фичка ;)

12.07.08
11:15

ехо момчетата от Стара Загора ... Кудоист и Quasar предполагам сте от Стара Загора и учите бойни изкуства, аз от скоро се занимавам с шотокан карате-до и съм студент в София, но съм от Стара Загора и ми се иска да ми кажете школата, в която тренирате. Доста силно се зарибих на тема бойни изкуства и ми се иска да видя къде и как тренирате. Скоро ще се прибирам и ми се иска да се запозная с школите по бойни изкуства в родния ми град.

Мнението беше редактирано от В КЕПА МОЛЯ на 12.07.08 13:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1