15.01. Тренировка A1:
Тяга 12х1х55кг
Долен скрипец успореден хват 12х1х20кг
Лег раменен хват 12х1х30кг
Въртене с диск 12х1х10кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 16:12 м
10 мин крос-тренажор, 3х10х14кг суинг,3х10х10кг хиперекстензии.
Сутрешно на гладно в 7:30 тренировката беше доста добра. Дори свалих времето, но пък и залата не беше въобще натоварена, та можех да сменям бързо упражненията.
Храната:
- кафе с мляко, чай с лимон
- 1 круша
- пиле със зеленчуци и оризови спагети, домати
- парче моцарела, 3 резена варена шунка, домати
- вечеря (план) телешки гулаш
От миналата седмица приключих всички проекти към фирмата си - все пак 1 1/2 година е достатъчно. Днес си поднових уроците по шведски и май този път ще попадна на прилична учителка. Направихме преговор, успях да прочета доста изречение, че и да разбера за какво става дума 😄
За утре имам един чаршаф домашно, ама ще го боря.
Хубава вечер 🙂
17.01. Тренировка Б1:
Клек 12х1х35кг
Раменна преса с дъмбел 12х1х7кг
Тесен лег12х1х25кг
Горен скрипец подхват12х1х20кг (кг зависят на кой скрипец успея да намеря място)
Почивки по 10-12 сек, целият комплекс за 16:54 м
10 мин. крос-тренажор интервално, коремни преси, 3х10х14 кг амер. суинг, коригиращи у-я, разтягания.
Доволна съм от тренировката. Времето също ми беше добро. Само за скрипеца се наложи да почакам, но в тази зала някой като застане пред уред, не се мръдва, докато не си приключи сериите...
Храната:
- кафе с мляко
- 2 домашни питки със сирене (ок. 100 гр двете)
- 2 варени яйца, 120 гр. варена шунка, салата домати с пресен лук и магданоз
- панирани пилешки филенца, салата айсберг с лимон и авокадо
- шепа фъстъци
Сутринта имах 2 часа шведски. Доста е различен от английския, поне словоредът е като на българския, с малки изключения. Засега успявам да прочитам страниците, само трябва да наблегна на думите, та утре мисля с това да се занимавам.
Следобяд тренировка, готвене, оправяне... дом. нещица 🙂
Сега малко релакс пред ТВ-то и в 8 в леглото 🙂 Тъмнината и студът ме приспиват рано-рано 😄
Хубава вечер 🙂
20.01. Тренировка A:
Загрявка.
Тяга 10х2х45кг
Долен скрипец успореден хват 10х2х16.5кг
Лег раменен хват10х2х25кг
Въртене с диск10х2х5кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 18:10 м.
Продължих с 10 мин. крос-тренажор интервално, планк 3х1 м през 30 сек, суинг 3х10х16 кг, коригиращи у-я за рамо, разтягания, фоум-ролер.
Храната:
- 1/2 банан след тренирвоката
- гръцка мусака, салата домати и краставици, 30 гр. сирене
- вечеря - не е измислена още
След тренировка малко пазаруване, обяд и сега събираме сили да ходим на пързалка с щерката, а хич не ми се излиза :(
Хубав съботен следобяд 🙂
P.S. Дописвам си вечерята - 2 варени яйца; кварк с червен пипер, чесън и зехтин; салата айсберг; шепа фъстъци
Мнението беше редактирано от Zozo на 20.01.18 19:16.
22.01. Тренировка Б:
Клек 10х2х30кг
Раменна преса с дъмбел 10х2х6кг
Горен скрипец подхват10х2х16.5кг
Тесен лег10х2х20кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 15:24 м
10 мин. крос-тренажор интервално, 3х10х16 кг суинг до вертикала, хип-тръст 3х10х30 кг; разтягания. Днес тренирах следобяд и имах доста сила. Определено съм доволна 🙂
Храната:
- парче печена тиква
- порция леща яхния, 50 гр. сирене, люти чушки
- 150 гр. пържени пилешки дробчета, зелена салата, люти чушки
- 30 гр. фъстъци
Напоследък все забравям да запиша, че всеки ден имам 3-4 км ходене с кучето, което е вече на 9 г. и едвам успявам да накарам да си размърда дупето 😄 ама успяваме да поддържаме около 6-6,5 км/ час.
Хубав понеделник 🙂
27.01. Тренировка A1:
Тяга 12х1х55кг
Долен скрипец успореден хват 12х1х20кг
Лег раменен хват 12х1х30кг
Въртене с диск 12х1х10кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 15:43 м
Упражнения за гръбнака, за мобилност на глезени, за ротатори на рамената...
Успях да намаля времето днес на тренировката, ама всичко си бях приготвила като уреди, само се позабавих на скрипеца да си сменя дръжката.
Днес спокоен ден. Тренирахме следобяд, а преди това пооправяне из нас, обяд, пазаруване...
Храната:
- кафе с мляко
- пъпеш
- пържени пилешки дробчета, шопска салата, гъбена каша, люти чушки
- банан и шепа фъстъци след тренировка
- планът за вечеря е пиле с картофи на фурна, люти чушки
Весела съботна вечер 🙂
04.02. Тренировка Б1:
Клек 12х1х35кг
Раменна преса с дъмбел 12х1х7кг
Тесен лег12х1х25кг
Горен скрипец подхват12х1х20кг (кг зависят на кой скрипец успея да намеря място)
Почивки по 10-12 сек, целият комплекс за 16:15 м
3х10х30кг хип тръст, коремни преси, 3х10х14 кг амер. суинг, коригиращи у-я, разтягания.
Последната седмица се бях закопала в уроците по шведски и направо не ми се мърдаше никъде, та пропуснах няколко дни.
Дано тази седмица се организирам по-добре, че да стигам до залата.
Храната през седмицата:
кафе с мляко, чай с лимон, сьомга на тиган, руло Стефани, карфиол на фурна, пуешка супа, фъстъци, сирене, свинско с праз и .... бира 🙂
Нека да е сполучлива новата седмица 🙂
19.02. Тренировка A:
Загрявка.
Тяга 10х2х45кг
Долен скрипец успореден хват 10х2х16.5кг
Лег раменен хват10х2х25кг
Въртене с диск10х2х5кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 18:46 м.
Суинг 3х8х16 кг, коремни преси, коригиращи у-я за рамо, разтягания.
Днес навъртях и рекорден брой крачки 🙂 18705 крачки, което се равнява на 12,57 км.
Храната:
- кафе с мляко
- круша, шепа орехи
- спаначена супа с фиде и застройка, пушена сьомга, салата домати с краставици
- спаначена супа с фиде и застройка, пушена сьомга, салата цвекло с моркови, мариновани тиквички
- плочка шоколад
Напоследък съм доста заета с уроците по шведски. Планирам и на курсове да се запиша допълнително, пък да видим какво ще излезне.
Хубава вечер 🙂
22.02. Тренировка Б:
Клек 10х2х30кг
Раменна преса с дъмбел 10х2х6кг
Горен скрипец подхват10х2х16.5кг
Тесен лег10х2х20кг
Почивки по 10 сек, целият комплекс за 18:30 м
Упражнения за рамо, разтягания.
Много зле днес с времето, като капак на всичко единия скрипец в залата не е за дребосъци като мен и едвам стигах лоста....
Храната:
- кафе с мляко
- печено пилешко бутче и малко бяло месо, спаначена супа, филийка пълнозърнест хляб
- имам баялдъ, 50 гр. сирене
Щерката си забравила ключа за вкъщи в у-ще в друго яке, та се наложи да побързаме, че се отвися да ни чака пред вратата, ама който няма глава 😄
Вторник се явих на тест по шведски и от другия месец започвам курс ниво C (intermediate). Много съм горда със себе си - успях да разбера, че и да отговоря на въпросите, които ме питаха.
Остана само един ден от седмицата - утре е петъъък 🙂