16.01.18
01:18
Здравейте, искам да попитам какви са ви отзивите и мнението за MyProtein-Carnipro и за Amix-Monster Beef Protein? Според мен цената малко на MyProtein ме притеснява но пък може да е добър. Преди да се насоча към тях бях решил да си взема на MuscleTech- Platinum beef protein но гледам от повечето сайтове не го предлагат и ми стана странно.
16.01.18
16:21
Точно за този нямам наблюдения,но от няколко месеца си взимам на myprotein суроватъчния протеин и съм много доволен.
Така ,че според мен ако вземеш от тях няма да сгрешиш 🙂
16.01.18
17:18
Ако купуваш продукт на myprotein го направи единствено, ако е от техния сайт. Не използвай други дистрибутори. Ползвал съм различни техни продукти и съм оставал винаги доволен. За протеин не мога да дам, каквото и да е мнение, но сам можеш да си направиш справка.
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 16.01.18 17:22.
Аз съм го пил телешкия на МайПротеин преди около 2 години. Не ми хареса, доста тежък, трудно разтворим и образува пяна. Суроватъчният им е ОК от към тези неща.
Друг телешки, който съм пил е Карнивор, при него такъв проблем нямаше.
А каква е причината да се спреш на телешки протеин?
17.01.18
00:03
Ами мисля, че е по-добре от Суроватъчният протеин или греша ? Искам да кача 4-5 килограма за да мога да направя малко мускулна маса с времето. Ако имаш предложения ще се радвам да ги споделиш. 🙂
Мнението беше редактирано от Боян Ковачев на 17.01.18 00:04.
казано от Боян Ковачев на 17.01.18, 00:03:
Ами мисля, че е по-добре от Суроватъчният протеин или греша ? Искам да кача 4-5 килограма за да мога да направя малко мускулна маса с времето. Ако имаш предложения ще се радвам да ги споделиш.
Кое те кара да мислиш, че е по-добре?
Качването на 4-5 килограма не зависи от това кой протеин ще избереш, а от цялостното ти хранене.
19.01.18
01:03
казано от Боян Ковачев на 17.01.18, 00:03:
Ами мисля, че е по-добре от Суроватъчният протеин или греша ? Искам да кача 4-5 килограма за да мога да направя малко мускулна маса с времето. Ако имаш предложения ще се радвам да ги споделиш.
Обратното е - т.нар. “телешки протеин” не се прави от телешки пържоли, а от най-некачествените остатъци, главно желатин. Пак е животински белтък, но най-калпавия от гледна точна на усвояването, с много слаб аминокиселинен профил. За да компенсират производителите бухат аминокиселини и креатин. MuscleTech не ползват желатин, но пък добавят захари.
19.01.18
01:27
Затова стекчета на скарата.
Rib eye.
Mid-rare.
И два Карлсберг -хладни.
Качваш и пееш.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 01:29.
20.01.18
13:09
Значи мисля да си взема един нормален протеин (Whey gold примерно) и яко храна. Благодаря на всички за отделеното време!