17.01.18
20:39
Здравейте на всички!
Може да повтарям нечия тема и ако е така моля да ме извините.
Бих искала естествено, както се подразбира от заглавието на темата, основно да обсъждаме седалището и главно упражнения за седалището.
Моят проблем е следния. Забелязват се дупчици по дупето въпреки, хранителен режим, кардио сутрин , силови вечер.... къде бъркам, какво да променя, моля за съвет!
Благодаря предварително!
17.01.18
22:56
И “Д-р Хаус на бодибилдинга” да присъства на форума, не би ти отговорил на въпроса точно, защото има много неизвесни в поста ти, да не кажа, че са основно такива)....
За да се отговори конкретно, трябва да си правила поне известно време постояни еднотипни тренировки, хранене и режим....да ги имаш написани и тогава ще може да се анализира върху проблемът ти. А до тогава е хвърляне на боб или с други думи, губене на времето ни...
С добри чувства!
18.01.18
00:32
Здравей 🙂
На първо място, сподели какви упражнения правиш за дупето,как се храниш?
А и въобще как тренираш цялото тяло?
24.01.18
11:47
За неизвестните още , като писах темата, си знаех но много дълга щеше да стане. ... така значи сутрин съм с кардио, 50 Мин велоергометър. Следобед или вечер, заден кик, 15,15,10 ; клек с лост 15,15,10, напъди с лост, същите повторения, хиптръст с щанга същите повторения ... в общи линий това правя , закуска мюсли, не се лишавам от мазнини , (баща ми е боксьор и по негов съвет) никакъв бял хляб, избягвам въглехидратите.... и така три , четири пъти в седмицата... и коремни преси на шведска стена, на 34 г. съм ... преди година и половина второ дете родих. Свалила съм от тогава 20 кг . От 75 съм 55. На 168 височина.. добре изглеждам но гоня перфектния задник . Перфектния! Без леки дупчици или разни дребни дефекчета. Може би трябва да намаля мазното ?!? Вода също пия много! Или някаква добавка да си взема?
24.01.18
12:17
И още... тренирам само вкъщи, нямам възможност до залата 2 часа , ми е до там ( живея в Германия ) но имам доста неща , мога да кача снимка на дупето макар да ме е срам малко нооо ще се жертвам. Не изглежда тренирано и яд ме е вече мисля, че бъркам някъде
24.01.18
12:20
Много хубаво дупе, започваш от добра основа. Слагай по няколко диска на този лост, с който тренираш и прави повече тежки повторения.
Освен дупето трябва балансирано да развиваш и задните бедра.
24.01.18
12:24
казано от Queen Cobra на 24.01.18, 12:20:
Много хубаво дупе, започваш от добра основа. Слагай по няколко диска на този лост, с който тренираш и прави повече тежки повторения.
Освен дупето трябва балансирано да развиваш и задните бедра.
24.01.18
12:25
Същите упражнения с повече тежести?