08.03.06
14:30
здравейте търся си фитнес само за жени в бургас ако някой знае нека да ми каже моля ви :)
08.03.06
16:06
Фитнеса на хотел Аква е оборудван с уреди подходящи предимно за жени но доколкото разбирам въпроса ти, явно проблема не е в уредите.
няма такова разграничение като фитнес за жени и фитнес за мъже.Джъмбо си пада малко женска зала,фитнеса на хотел Мираж,в центъра до кафе Фокет също има един малко “женски”.Тва е общо взето.
Питам за фитнес само за жени защото по принцип аз съм от Ямбол и там знам поне три фитнеса които са само за жени...със сауни и солариуми и изцяло женски уреди..а в Бургас който е по голям град от Ямбол не вярвам да няма нещо подобно...а колкото до Аква малко множко ми се виждат 70 лв на месец...и последно ако може да ми кажеш и къде точно е това кафе Фокет че нещо не мога да се сетя..мерси предварително :)
09.03.06
00:18
Няма уреди които са за жени или за мъже
Предполагам че тиа иска зала където само жени тренират, това е важно според мен заштото не всички жени могат да понасиат разни мъже да ги оглеждат и обсъждат докато тренират,
стан
ами аз съм от Бургас и мога да ти кажа един фитнес , който по принцип не е само за жени , но вече не ходят мъже и винаги е пълно с жени.
Та той се намира в спортна зала Младост на подземния етаж , влиза се вътре и там трябва да попиташ някой , защото така не мога да ти обесня точно.Фитнеса е малък , има около 12-13 уреда , но е много хубаво защото си има музика и предимно женска компания :wink: :wink:
Аз май месец тръгвам там , може да се засечем :lol: