02.01.18
15:10
Някой знае ли защо бърнъра го няма никъде? Усилено го търся, но без успех. Става дума за syntrax fyre Original опаковката.
Някой друг бърнър можете ли да ми предложите, който да е като този или по-добър?
Темата беше редактирана от 1948 1948 на 03.01.18 21:17.
02.01.18
21:36
Мога да предложа 2 продукта, които аз съм ползвал и съм оставал доволен, но съм закупувал от чужбина - Grenade Thermo Detonator и Cellucor D4.
Някой ако може да даде съвет между три продукта?
AllMax RapidCuts
Amix Detonatrol
Pure Nutrition Black Fire
Чудя се кой да комбинирам със здраво кардио и ВМ-НВХ?
04.01.18
09:05
Animal Cuts
Lipo 6 има няколко разновидности от по слабо към по силно също и за жени и мъже.
В момента пия Lipo 6 + Yohimbine
То каквото и да вземеш ако няма режим на храната няма ефект
За Animal cuts чета само лоши отзиви последните 3-4г. откакто е друга формула, просто е развален бърнър. А и с всички тези хапове....
Ти кой Lipo6 ползваш?
04.01.18
17:10
lipo 6 black ultra concentrate
Силен е причернява ми понякога от него
04.01.18
17:42
казано от LilSaint05 на 04.01.18, 17:10:
lipo 6 black ultra concentrate
Силен е причернява ми понякога от него
Това, което прави впечатление на пръв поглед е, че дозировката е прекалено ниска за да работи - 294.5 мг, с 5 съставки + proprietary blend. Хубаво е, че кофеина е под формата на caffeine anhydrous (пречистена форма), но пък работещата му дозировка е около 200 мг разбити на няколко приема през деня ... Ако допуснем, че за еднократна доза са заделили 100 мг, остават 194 мг за останалите съставки, в които трудно може да се събдере някаква адекватна формулировка. Например теобромин-а показва някакво леко успокояващо действие при дози от 500 мг на ден. Т.е. с тях или без тях, все тая. Но пък е много възможно да има странични ефекти, особено ако по-голямата част е просто комбинация с кофеин и синефрин, а синефрин-а дава странични ефекти като описаните от теб.
Btw предлагат ми и OxyElite Old.
Май Detonatrol и Oxy-то са най-добри варианти?
04.01.18
19:59
Lipo-то го спрях не мога да тренирам от него много ми се вие свят. Сега почвам GRENADE Black да видим той как ще ми се отрази. Ако темата ти е актуална и не си си взел нещо ще споделя мнение след 2-3 дена дали дава енергия и как се чувствам 🙂
Не съм си взел нищо, все още. Ще следя. Чакам мнения и над горните продукти!
05.01.18
00:03
Последно ползвах Animal Cuts - 2 кутии, придружени с добър режим. Много голям фен съм на марката. Изчистих доста мазнини, но не чувствах разлика по време на прием и когато не го приемах. Цената му е висока, резултатите ми бяха доста добри, но се дължаха според мен само на режима.
Обаче като се замислиш е по-добре да приемеш 2х8гр. дози на ден от Animal Cuts, от колкото да очакваш конкурентен резултат, от който и да е друг бърнър с дози 1гр. на ден.....
Здравейте отново.
В крайна сметка си взех Детонатрол и Л-карнитин на Евърбилд. Кажете ми как да приемам Детонатрола, когато съм първа смяна на работа. Защото тогава тренирам чак към 18-19ч. вечерта и се притеснявам да не ми повлияе на съня?
Имам и на всяка 5-а седмица нощна смяна през цялата седмица. Тогава се прибирам сутрин в 6, ще пия преди да легна, спа до 12-13ч. и след сън пак ще пия и ходя да тренирам.
Когато съм втора смяна ми е най-удобно, защото съм от 14ч. на бачкане.
Моля, дакте съвет, как да го приемам
казано от 1948 1948 на 15.01.18, 17:29:
Тогава се прибирам сутрин в 6, ще пия преди да легна, спа до 12-13ч....
Мхм..успех.
Толкова съм се притеснил за пиенето, когато съм първа смяна и тренирам към 18-19ч., че хич не се усетих как ще го пия, когато съм нощна.. Хаха
Е преди лягане със сигурност няма да е!
В седмицата, когато съм нощна, ще го пия само на ставане преди тренировка!
16.01.18
00:37
Щом пиеш фет-бърнър би следвало да правиш кардио и да си на калориен дефицит. Каквито и стимуланти да има наблъскани вътре, след 40мин. тренировка и 30мин. кардио или след 60 минути кардио сесия, при положение, че са ти ниски калориите ще си заспиваш моментално. Особено много ще допринесе и горещият душ.
В момента тренировката ми се състои от 60 минути на пътеката във фитнеса. Правя стълбичка 4-6-8мин. бягане, 2мин. бързо ходене за възстановяване след всяко бягане.. и това в продължение на 60 мин. След това правя 5 серии по 10 коремни и се качвам за 10 минути на ескалатор, за тези 10 мин. ми отчита еквивалент на 35 изкачен етажа. Това е тренировката за сега 🙂
Досега и без бърнър доста се потях, ще видим с бърнъра как ще преминават тренировките.
Вчера ми бе първият прием. Не усетих някакъв термогенен ефект, не усещам нещо да се извършва в тялото ми, както други описват, когато взинат бърнъри. Топлина в стомаха, приповдигнато настроение, енергия и т.н.
Апетита не ми го губи, имам си го. Но забелязвам, че няма този вълчи глад, който ме мори когато не хапна повече от 3-4 часа, най-нормален глад си изпитвам, лек и поносим. Вчера си направих експеримент с глада.
Сега тая седмица тренирам към 10-11ч преди обед, пия 2 хапа и Л-карнитина на Евърбилд.. на гладно! Хапвам само 2 топчета шоколад на Линд, непосредствено преди тренировка.
Проблем имам за сега с тремировката. От 2 седмици имам адска мускулна треска. Много болят краката и започна ли бягането на пътеката, просто повече от 4мин бягане не издържам. В момента не мога да си правя стълбичката и бягам 4мин и после ходя 2мин. Това в продължение на 1ч
Утре ще пробвам с 3 хапа преди тренировка и следобед само 1 или 2 по преценка.