Хранителен режим

31.01.18
17:12

Здравейте! Висок съм 187см. 98кг. Яденето за целия ден ми е 100гр. Овесени ядки 2 кисели млека 15белтъка 100гр сирене 500гр ориз или картофи в сготвено състояние 500гр месо една филия пълнозърнест хляб и една извара на пиос 350гр достатъчно ли е? Целта ми е чиста мускулна маса.Добавки все още не взимам, но се насочих към Трибестан.

Здравей!

Ако този режим надвишава калорийния прием, който си имал до този момент, ще качваш тегло.

На пръв прочит храната ми се вижда доста. Не знаем нищо за ежедневието ти и активността ти. Би ли споделил повече за тренировките, тъй като и те са важни, особено с твоята цел?

31.01.18
22:38

Тренирам 2дни 1ден почивам.Трнирам предимно суперсерий с малка почивка между сериите, а повторенията са 12 10 8 8 6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1