Замяна на пилешко месо

Здравейте, имам 3 дни с по 5 хранения, от които в 2 от тях има пилешко. В момента обаче не ям пилешко, с каква храна (не месо) мога да заменя, освен риба? Благодаря!

Темата беше редактирана от Радослава Стоилова на 01.02.18 09:34.

01.02.18
09:27

Друго месо, риба?

казано от Petya на 01.02.18, 09:27:

Друго месо, риба?

Коригирах въпроса 🙂 изобщо с какво мога да заменя, да не е месо 🙂

01.02.18
09:45

Каква е всъщност причината да не искаш да ядеш месо и защо искаш заместител? Ако е за протеина можеш да ядеш яйца, извара, сирене, кашкавал, ядки, протеин на прах.

казано от Димо на 01.02.18, 09:45:

Каква е всъщност причината да не искаш да ядеш месо и защо искаш заместител? Ако е за протеина можеш да ядеш яйца, извара, сирене, кашкавал, ядки, протеин на прах.

Причината е, че трябва да готвя отделно всеки ден за мен и за мъжа ми, а гледам и дете и просто искам да си улесня живота. Тъй като той не яде пилешко в момена поради здравословни причини, не ми се иска да правя много неща отделно за него и за мен. Или поне не всеки ден

01.02.18
10:34

Продължава смесването/заместването на “без пилешко” и “изобщо без месо и риба” И още не е ясна причината изобщо да се търси заместител на месото. Заради протеина, или да не ядете просто постни манджи? Ако е за протеина, изброените неща - яйца, пудри и т.н. Ако е че не обича постни манджи, а пък не трябва и месо да яде, тогава има малка драма.

казано от Димо на 01.02.18, 10:34:

Продължава смесването/заместването на “без пилешко” и “изобщо без месо и риба” И още не е ясна причината изобщо да се търси заместител на месото. Заради протеина, или да не ядете просто постни манджи? Ако е за протеина, изброените неща - яйца, пудри и т.н. Ако е че не обича постни манджи, а пък не трябва и месо да яде, тогава има малка драма.

Аз трябва да го заместя. Целия проблем идва от това,  че така или иначе трябва да готвя отделно за мен и него, но пилешко мога и на него да давам (поне в един от трите мои дни) за да си улеснявам работата. Въпроса е, че за момента той е спрял да го яде, а много го обича, но не му понася. Та поне за себе си да не губя много време в приготвяне на храна... Ако мога да ям извара или яйца вместо пиле супер.

А той може ли да яде друг вид месо?

Чета за осемнайсти път темата, но пак не се ориентирам кой е кум, кой е сват и кой е на булката брат.

С какво да заместиш пилешкото месо?

С всякакво друго, разбира се, това е отговорът... каквото ти е вкусно.
Както за теб, така  за половинката ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1