08.03.06
12:47
Искам да ви попитам следното ,свързано с креатина.Ако да кажем се взема един месец и през този месец се храниш по един начин,качаш сила примерно 10кг средно на базовите упражнения.2-я месец не вземаш креатин като пак си тренираш и се храниш като преди.през тази почивка е нормално да задаржиш реултатите си.3-и месец решаваш пак да почнеш с креатина,като не променяш храненето си.Ще качиш ли още 10кг на упражненията си примерно/общо20кг за 3 те месеца/ или вече резултатите няма да са толкова
добри както в първия цикъл на прием на креатин?
[quote author=“realityman”]Искам да ви попитам следното ,свързано с креатина.Ако да кажем се взема един месец и през този месец се храниш по един начин,качаш сила примерно 10кг средно на базовите упражнения.2-я месец не вземаш креатин като пак си тренираш и се храниш като преди.през тази почивка е нормално да задаржиш реултатите си.3-и месец решаваш пак да почнеш с креатина,като не променяш храненето си.Ще качиш ли още 10кг на упражненията си примерно/общо20кг за 3 те месеца/ или вече резултатите няма да са толкова
Не мисля... Ами ако не са 3 месеца, а 12
общо20кг за 3 те месеца
колко излиза 80 кг (за 1 година) на упражнение... Все пак това индивидуално... Но чак такъв прогрес... :wink:
По-здрави!
08.03.06
13:02
Просто го дадох за пример това с 3-те месеца.Исках да разбера дали има добър прогрес за силата при последващите цикли с креатин.
08.03.06
13:45
[quote author=“realityman”]Просто го дадох за пример това с 3-те месеца.Исках да разбера дали има добър прогрес за силата при последващите цикли с креатин.
Дам и мене ми е любопитно дали ще спадне силата след като спра с креатина :)
08.03.06
13:48
Не може така. Едно е да качиш на лежанка то 60кг на 70 кг, а друго е да качиш от 115-125 нали ...
Голяма част от резултатът от креатина се запазва, поне при мен, но не може така да ги смятате .. представете си след 3 цикъла със стероиди ще вдигате по 300 кг :wink:
08.03.06
14:09
[quote author=“manson”]Не може така. Едно е да качиш на лежанка то 60кг на 70 кг, а друго е да качиш от 115-125 нали ...
Голяма част от резултатът от креатина се запазва, поне при мен, но не може така да ги смятате .. представете си след 3 цикъла със стероиди ще вдигате по 300 кг :wink:
Е разбира се де,но на мене мисълта ми е,че ще си запазя малкото повишена сила и малко по-големите мускули. :)
Просто го дадох за пример това с 3-те месеца.Исках да разбера дали има добър прогрес за силата при последващите цикли с креатин.
Да качваш с по 10 кг. на всеки цикъл с креатин няма да стане,но да качиш повече сила при втория цикъл е напълно възможно,поне при мен се е получавало така.
[quote author=“realityman”]Искам да ви попитам следното ,свързано с креатина.Ако да кажем се взема един месец и през този месец се храниш по един начин,качаш сила примерно 10кг средно на базовите упражнения.2-я месец не вземаш креатин като пак си тренираш и се храниш като преди.през тази почивка е нормално да задаржиш реултатите си.3-и месец решаваш пак да почнеш с креатина,като не променяш храненето си.Ще качиш ли още 10кг на упражненията си примерно/общо20кг за 3 те месеца/ или вече резултатите няма да са толкова
Хахаха. Е мн яко питане. :) Еми какво да кажа... Това че не пиеш креатин не означава че няма да прогресираш, това че пиеш креатин не означава че непременно ще имаш някакъв прогрес (при постоянен хранителен режим (добър)). Всичко е в храната. Убедил съм се. Ще се убеждавам и за напред ;) :P