01.02.18
01:34
Не е ли затова форум, всеки да покрива собствени нужди, ако са от полза е плюс.
Аз като покривах “нужди”, които не са ок за форума, Вероника ми заключва дневника, Кольо ме модерира и аз се съобразявам.
На образа тук от “Нашенци” сте му трили акаунта.
Няма грижи ваше си е водете си го както ви е ок, не сте обвързани с конституция и закон и право.
И аз мога да кажа, че съм най-силния или единствения тук, който си има самолет и к’во?
Какво казваш ти и каква софра даваш, за размисъл Владо?
Разбрах, че с Митко сте си близки, ма така да вееш метлата не ти приляга, симпатяга ми се чинише, че си.
И тоя образ тук не му е истинска работата, малко сбиране на разкази ми звучи, ама и това казвам, всеки си пише, докато някой, който има ключ, не го ползва.
Та така......те ти и мезе за размисъл.
Едит:
А от на баба ти партийната книжка файда има, що се некоя нива ти е останала.......
За двадесет години ако не си разбрал, че има три стъпки:
1. Ау това няма да го прочета.
2. Ми ок и к’ во?
3. Ей, яко, прас един лайк.
То здраве му кажи.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 01:53.
01.02.18
09:50
Да бе, прочетох, за да кажеш колко е важен Джеимс за форума.
От всеки един потребител, ако човек е.умен може да научи по нещо и ако ти казваш, че от някой няма полза, то ти си този, който казва- аз няма какво да науча.
Ако аз уча от Джеймс как да правя тяга, то той може да научи от мен как да се справя с опаки и инати ученици.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.02.18 10:26.
01.02.18
11:29
казано от Bart Simpson на 01.02.18, 09:50:
.
Ако аз уча от Джеймс как да правя тяга, то той може да научи от мен как да се справя с опаки и инати ученици.
Само така си мислиш 😄 Много отдавна знам как да го правя, още докато карах стаж.
И стига сте си писали дискусии в дневника му, че вчера заради тая работа нито с кучетата успяхме да се оправим, нито да си легна навреме, нито пък днес да тренирам сутринта, защото пак с тия кучета се занимавахме 3-ма човека. Нещо се кефи да ги чете и да ви отговаря и не си гледа другите задължения.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.02.18 11:33.
01.02.18
11:48
казано от James Hinks на 01.02.18, 11:29:
.... дискусии в дневника му, ч.........Нещо се кефи да ги чете и да ви отговаря и не си гледа другите задължения.
И ся ко стана - Сашо и Страшника френдове :-))))))))))
01.02.18
12:03
Добро утро.
Всичко е инсепшън в матрицата ама сме прости и само пречим. Само Боби правилно заметна дънните. 😉
01.02.18
12:49
Само се познаваме и то след като взе да пише тук. Питах един приятел от тяхното село за него, който няма как да не го познава щом е толкова як и тренира и той ни запозна, като ходихме с него да му видя кучетата. Сега мъчихме да заплодим една негова кучка на мъжкия на мой колега и приятел. В общи линии - виждали сме се три пъти и това е.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.02.18 12:52.
17.02.18
14:53
Тренирам кротко, наложи ми се да слизам всеки ден в село.
Сутрин правя камъка, следобед правя малко щанга по старата схема но с по две серии по десет повторения с леко. Клякам с 220, тяга с 250, лежанка със 170, изтласкване със 140, изхвърляне със 100, набирания с 70, кофички с 90.
Имах гост един стар другар, поборихме се добре 3 дни, та това ми беше разнообразието в тренировките.
Другото си е същото, ядове с диви животни, навъртат се я вълци, я скитащи кучета, та се налага все с револвера да ходя.
02.03.18
18:06
Петко, кой е най-якият с който ди се борил ?
02.03.18
18:30
Моя добър приятел Давид Мусулбес. По-силен от него не съм срещал на тепиха.
Но в борбата няма значение колко си як, важното е колко добър борец си и колко си издръжлив.
02.03.18
18:41
Знам, мен са ме борили такива с 20кг по-леки. Ама и аз не съм от най-добрите борци...
02.07.19
23:11
Брях откога не съм писал! Сигурно не ви липсвам но минавам да кажа, че съм жив и тренирам усърдно.
До скоро!
03.07.19
15:18
Направи ли полосата?
01.04.24
01:55
А добър вечер на всички!
Някои ме помнят сигурно, други не са ме и чували но се присетих за вас покрай един от тукашните хора който познавам лично Сашо Животното. Вчера се видяхме с кучетата пак истории и бая си поговорихме.
Тренирам яко и редовно но много работа селска та вечер едвам успявам да хвърля един лесен душ и заспивам като пън.
Живея си горе в планината но замъкнах и щангата там, купих си и още неща, направих и допълнителни уреди, та спорта върви добре. През карантината бях гледач на един наркоман син на мой приятел. Успях да го върна в пътя, качи за година и половина 30 кила и стана да прилича на човек. Не пипа наркотици и дано продължи така.
Лошото е че тази топла зима и мечките ми правеха бели па тях не можеш ги уплаши с физика.
Станах дядо ама съм млад дядо та сега стягам хубаво къщата, че да гледам внука като го доведат лятото.
Промених доста тренировките но сега не ми се описва, тия дни ще.ви споделя какво и как.
Със здраве!
Ами да напишеш нещо, че годините минават и ти все още си в сила .. Тъкмо да дадеш малко акъл ако желаеш, как да постигаме и ние поне малко дълголетие .. Да кажеш и в коя част на планината си и на колко метра живееш . Бъди здрав !
04.04.24
13:03
Предполагам не съм аз подлагам достоверността на написаното в дневника под въпрос, но е без значение дали авторът е лиричен герой или митично як борец.
казано от Brown Bomber на 04.04.24, 13:03:
Предполагам не съм аз подлагам достоверността на написаното в дневника под въпрос, но е без значение дали авторът е лиричен герой или митично як борец.
Аз също се съмнявам. Сашо да каже истински ли е или не?!
Мнението беше редактирано от Гюлето на 04.04.24 13:57.
Интересно е че не различавате истинските от фалшивите герои. Тези дето говорят най-умно и подбрано и изглеждат уж най-нормални са най-фалшивите само да ви кажа :) ..
казано от kaloyan на 04.04.24, 14:55:
Интересно е че не различавате истинските от фалшивите герои. Тези дето говорят най-умно и подбрано и изглеждат уж най-нормални са най-фалшивите само да ви кажа :) ..
Е ти не четеш ли по-нагоре, познават се със Сенсея. Може няколко пъти да са се виждали, ама едва ли Петко ще пише такива измислици, ако наистина не е як и е наясно, че човек от тук ще знае как наистина стоят нещата около него.
ПС........сега се замислих, че може би имаш предвид обратното, т.е. за автентичността на Петко. Ама пък неговото си е умно и подбрано, де да знам вече какво искаш да кажеш :-)
Мнението беше редактирано от D_M на 04.04.24 15:48.
казано от kaloyan на 04.04.24, 14:55:
Аз за такива точно тук не се сещам :)) Всякакви екземпляри минават през форума, но “нормалните” не се задържат.
04.04.24
19:31
Ще го помоля, да ви го снимам...Ако се съгласи, защото май не обича такива неща. Не съм тренирал с него, но къщата им е на 200 метра от вилата ни и щангата с тежестите съм му в виждал. Даже на прословутия асмалък си е направил стойките на които кляка и прави лежанка. Тополовско Ноу Хау за тренировки един вид. Оня ден ми се видя още по-огромен, не съм го питал колко тежи сега, то и само за кучета си говорихме де, но определено е във форма.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.04.24 19:33.
В Тополово имам много корав приятел ...тотален олдскул!!!
Изложба имаше оня ден...
Мнението беше редактирано от nervak на 04.04.24 21:10.
казано от Петко Страшника на 01.04.24, 01:55:
Станах дядо ама съм млад дядо та сега стягам хубаво къщата, че да гледам внука като го доведат лятото.
Честито! :) Чувството е много приятно и различно от това да си родител. :)