09.03.06
00:26
Новият сезон във Формула 1 започва на 12 март със състезанието в Бахрейн. Битиви са купили правата за излъчване за 3 години. Миналогодишния шампион ще защитава титлата си. Аз лично съм за отбора на Ферари. Мисля , че отбора на Хонда също ще се представи добре. Вие за кой сте този сезон?
09.03.06
00:29
БМВ не знам дали ще се състезават самостоятелно този сезон ,но независимо от това аз съм за тях.
Гледам F1 от ‘93 г. Винаги съм бил за Мichael Schumacher
Лично мнение: Най-добрия пилот на всички времена :!: :!: :!:
Жалко за Сена, наистина и той беше гениален пилот и всички с нетърпение очакваха двубоя Сена-Шумахер през ‘94 г.... Уви съдбата беше решила друго
Forca Ferrary!
Гледам F1 от ‘93 г. Винаги съм бил за Мichael Schumacher
Лично мнение: Най-добрия пилот на всички времена :!: :!: :!:
Жалко за Сена, наистина и той беше гениален пилот и всички с нетърпение очакваха двубоя Сена-Шумахер през ‘94 г.... Уви съдбата беше решила друго
Forca Ferrary!
Мааалко не му стигна на Шуми вчера , но следващия път...... :twisted:
М-да... малко :wink:
още е много рано за прогнози ама мисля че Рено няма да са шампиони.Аз както повече съм фен на Шуми но много ми харесват Монтоя и Кими Райконен.Тази година мисля че ще е една от най-оспорваните от доста време,така че с интерес ще гледаме.
Мисля че Ферари си точат зъбите за титлата при конструкторите. Няма да я оставят за Рено. Иначе мисля че и Шумахер е “посъбрал” на Алонсо. А пък да не говорим за Райконен, който миналата година изпусна титлата за една бройка. Хич не ми се иска да съм на мястото на Алонсо тази година.