Новият сезон започва

Темата е заключена.

09.03.06
00:26

Новият сезон във Формула 1 започва на 12 март със състезанието в Бахрейн. Битиви са купили правата за излъчване  за 3 години. Миналогодишния шампион ще защитава титлата си. Аз лично съм за отбора на Ферари. Мисля , че отбора на Хонда също ще се представи добре. Вие за кой сте този сезон?

RE

09.03.06
00:29

БМВ не знам дали ще се състезават самостоятелно този сезон ,но независимо от това аз съм за тях.

09.03.06
10:19

[quote author=“diksi”]Новият сезон във Формула 1 започва на 12 март със състезанието в Бахрейн. Битиви са купили правата за излъчване  за 3 години. Миналогодишния шампион ще защитава титлата си. Аз лично съм за отбора на Ферари. Мисля , че отбора на Хонда също ще се представи добре. Вие за кой сте този сезон?

Гледам F1 от ‘93 г. Винаги съм бил за Мichael Schumacher
Лично мнение: Най-добрия пилот на всички времена :!:  :!:  :!:
Жалко за Сена, наистина и той беше гениален пилот и всички с нетърпение очакваха двубоя Сена-Шумахер през ‘94 г.... Уви съдбата беше решила друго

Forca Ferrary!

13.03.06
12:50

[quote author=“M16”][quote author=“diksi”]Новият сезон във Формула 1 започва на 12 март със състезанието в Бахрейн. Битиви са купили правата за излъчване  за 3 години. Миналогодишния шампион ще защитава титлата си. Аз лично съм за отбора на Ферари. Мисля , че отбора на Хонда също ще се представи добре. Вие за кой сте този сезон?

Гледам F1 от ‘93 г. Винаги съм бил за Мichael Schumacher
Лично мнение: Най-добрия пилот на всички времена :!:  :!:  :!:
Жалко за Сена, наистина и той беше гениален пилот и всички с нетърпение очакваха двубоя Сена-Шумахер през ‘94 г.... Уви съдбата беше решила друго

Forca Ferrary!

Мааалко не му стигна на Шуми вчера , но следващия път...... :twisted:

13.03.06
15:44

[quote author=“red”] Мааалко не му стигна на Шуми вчера , но следващия път...... :twisted:

М-да... малко :wink:

13.03.06
21:00

Рено нещо предварително се изхвърлят ,и то на Ферари, но ще поживеем ще видим

13.03.06
21:40

Тоя Алонсо е много бърз. И как натиска само тая  спирачка.

15.03.06
15:21

още е много рано за прогнози ама мисля че Рено няма да са шампиони.Аз както повече съм фен на Шуми но много ми харесват Монтоя и Кими Райконен.Тази година мисля че ще е една от най-оспорваните от доста време,така че с интерес ще гледаме.

15.03.06
15:28

Мисля че Ферари си точат зъбите за титлата при конструкторите. Няма  да я оставят за Рено. Иначе мисля че и Шумахер е “посъбрал” на Алонсо. А пък да не говорим за Райконен, който миналата година изпусна титлата за една бройка. Хич не ми се иска да съм на мястото на Алонсо тази година.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1