growth flex - искам да порасна още малко на височина

04.02.18
01:16

Здравейте. Не че имам комплекс относно ръста ми 7 175-6см), просто бих искал да порасна още малко и да подобря структурата си. На 20 съм. Порових се в интернет и стигнах до продукта “growth flex”. Да се консултирам ли с лекар преди това, какво мислите вие, някакви мнения?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.02.18 07:40.

04.02.18
18:39

Има един доказан начин да пораснеш - практикува се в Китай. Малко е скъп и доста болезнен, но работи, за разлика от която и да било хранителна добавка.
Чупят ти двата крака (оперативно, разбира се), разтягат тибията и фибулата с екстензии и ги държат разтегнати с разстояние няколко милиметра между счупените краища, докато зараснат. После пак. Така се “печелят” цели 2-3 см от комплексираните китайци, които могат да си го позволят и са готови да минат през ада за това.
Намери си други неща, за които да се притесняваш. С ръста ти нещата са решени отдавна - още при зачатието.

04.02.18
19:46

Боби, само да вметна, че се прави почти навсякъде- САЩ, Русия, не само в Китай, но е крайно скъпа и болезнане процедура. Основно се използва от хора с разлики в дължината на крайниците поради дефекти , но  могат да се спечелят до 7-8 см.
Иначе летенето в космоса в безтегловност също увеличава съществено ръста. Наскоро един китаец отбеляза 10 см. удължаване.
Нека човека знае алтернативите 🙂

04.02.18
19:53

казано от Queen Cobra на 04.02.18, 19:46:

Иначе летенето в космоса в безтегловност също увеличава съществено ръста. Наскоро един китаец отбеляза 10 см. удължаване.
Нека човека знае алтернативите 🙂

Да де, ама трябва да си остане там, за да има полза. 🙂

04.02.18
19:55

Сега някаква радиация имало там, ама все тая- ще е по-висок- по-скоро по-дълъг  😄 😄

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1