Моля за мнения и съвети!

Здравейте!
Чисто нова съм в този много интересен и новооткрит сайт за мен. Боря се цял живот с тези килограми никога не съм се допитвала до професионални лица по темата или до когото и да било. Затова пиша да ми дадете мнения, съвети, критики и така.... Ще опиша всичко за мен ако някой има желание да ми удари едно рамо, че всичко ми е доста чуждо спрямо режими и т. н.
На 28години съм 62кг. 1,64висока. Желая много да достигна 56-57 чрез тренировки и здравословен начин на хранене. Постигнала съм тези килограми, единствено със зверски глад и следователно не съм ги задържал  за дълго,след това качени двойно и един омагьосан кръг общо взето.
От седмица чета тук в сайта спрях се на НВД. Започнах едни луди изчисления не съм сигурна, че съм изчислила всичко правилно та ще напиша и това за да хвърли те по един поглед за тези, които са по напред с нещата
КБ 1600 извадих 300 за да съм в дефицит. ВХ 62гр. Белт. 145,5гр. Мазн.67,5 на ден.
Цяла седмица кух. везна е най-добрия ми приятел тегля всичко което консумира докато се ориентирам за порциите как трябва да изглеждат. Ще пусна примерно меню с какво се храня за ден
5:30   кафе+50пр.мляко 1,5%
6:00   портокал 100гр
9:30   сирене 50гр., варено яйце 60гр. и домати 50гр
12:00 Пил. филе 100 до150гр., филийка плх 25гр.броколи 100гр, моркови 30гр.
15:00 Фреш портокал 200мл.
17:30 50ядки микс сурови
20:00 риба 100гр,салата айсберг 200гр.
Вода 2литра
Храната ми идва множко.Работата ми е с нормално с нормално физическо натоварване(незнам как да опиша) тренирам 3-4 пъти седмично, но у дома разполагам със степер и колело и упражнения със собствено тегло. Тренировките са ми от 40-50мин.
Нуждая се само да кажете греша ли някъде или да продължавам така. Между другото започнах 64 кг. За точно седмица съм свалила 2кг.и нито грам разлика като меря с метъра.
Еми това е от мен благодаря предварително!

05.02.18
00:58

Добре дошла и успех!
От написаното не можах да разбера - у вас имаш степер и кростренажор, само чрез тях ли тренираш?
Иначе вместо фрешовете бих ти препоръчала да ядеш целия плод, особено щом си на НВД.
А тези 2 кг. които си свалила са били главно вода.

Добро утро 🙂 В тренировките съм гола вода иначе от много години си тренирам в къщи, но по важно е да оправя храната нали тя е по важна.
В къщи имам велоаргометър и степ тренажор. Тренирам през ден до скоро използвах колелото  като карах по около час и в единия ден наблягам на Горна час с коремни преси 3вида упражнения, правя по 3серии, планк. За съжаление не съм научила още термините, които използвате за упражненията и обеснявам както мога 🙂 На следващата тренировка наблягам на долна част. Съчетавам отново 3вида упражнения отново 3серии от около 15повторения.Сега леко измених промених само кардиото 15мин. велоаргометът,10мин. Степер, упражнения в зависимост долна или горна част и за накрая отново велоаргометър 15мин.Така ми протичат тренировките. Обмислям да тръгна на фитнес, ама като незнам какво да правя там и затова още се ослушвам и си се мъча в къщи 🙂
Хубав Ден!

Мнението беше редактирано от Миглена Ганчева на 05.02.18 07:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1