efedrin

Темата е заключена.

08.03.06
08:42

:?: искам да попитам по колко и кога се приема при трен. за изчистване.само при кардиото или и при силовата трен?има ли някакав видим ефект при него?на НВД сам в момента.

08.03.06
10:23

Аз лично бих ти препоръчал кленбутерол,понеже мисля е по безвреден от ефедрата.Освен това предпазва от загуба на мускулна маса.

08.03.06
11:26

На мен, клена не ми действа, не вдигам темп. не го усещам и т.н., но с ефедра пък не ми се занива.

08.03.06
12:34

Надявам се щом обмисляш употребата на ефедрин да нямаш никакви проблеми със сърцето... По принцип се взима ECA (Ephedrine Caffeine Aspirin). E:C:A=1:10:4 като ефедрина е 20-30mgs. Можеш и без аспирин да минеш де. Различни изследвания доказват, че ефедрина ускорява метаболизма от 3-5%, докато клена - 5-10%. Взима се 3 пъти на ден, но в началото почваш с една доза само сутрин за 3-4 дена и постепенно качваш до 2-3. Не взимай след 17 часа шот ще имаш проблеми със съня все пак се приема доста кофеин...

08.03.06
12:42

Зашо не отговорите на човека, вместо да давате мъдри мнения. :idea:

аз знам, че се пие по 1/4 хпче от 50мг. ефедрин, 30-45 мин преди тренировка (кардио) така 2 дена после по 1/2 хапче 3-4 дена и после по 1 до края на цикала! Не взимаи никога повече от едно, може да почнеш и направо с половин. С аспирин и кофеин се засилва ефекта много. Л-карнитина ще ти е от полза за запазване на ММ.

ПП: а от горния пост не разбрах ефедрин или кленбутерол препоръчваш да се пие по 3-4 пъти на ден ??

09.03.06
13:27

Защо мислиш, че не съм му отговорил? Става въпрос за ефедрин 2-3 пъти макс на ден, като се започва от 1 доза сутринта първите 3-4 дни... Също дозата е 20-30мг. На едно място точно съм споменал клен, не виждам що не си разбрал ама както и да е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1