съвет относно добавки(креатин, глутамин, аминокиселини)

09.03.06
17:23

Започнах фитнес вече сериозно от 2 седмици. На 18 съм, 188 см, 75 кг. Събрах към 160 лв и съм решил да си купя - креатин, глутамин и аминокиселини. Дали това е най-доброто решение? Без да взимам анаболи и някакви такива? Че не искам да ставам културист просто да си оформя някакво прилично тяло:) ако някой е взимал такива неща надявам се да сподели как да си стегна корема, че нещо бирата е в повече :) трябва да се стегне старата топка:) Благодаря предварително.

————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov

09.03.06
18:05

сори не бях видял 4е трябва да се пише на кирилица:)
да си доидем на темата:) на 18 години сьм 188см 75кг.ре6их ве4е да запо4на редожно да ходя на фитнес до лятото.
тренирам 5дни в седмицата:
понеделник-гарди задно рамо,трапец и прасец правя накрая
вторник-рамо и грьб и крака
сряда-бицепс,трицепс
после пак като понеделник после като вторник и така си ги редувам.секи ден пражя коремни.

реших 4е на 4исто маи няма да стане ништо,сабрал сум кам 200лв и ми препорь4аха да си взема :креатин,глутамин и амино киселини.
надявам се да ми казете дали така е добре и как да ги пия 4е мисля от другия месец да по4на:)
амино киселини 6те си делна с 2ма приятели и излизат някаде кум 1.300кг-47лв
креатин сум си оредил 1кг на мусаши-60лв
но не знам какув глутамин да си жзема препорь4аите някакьв и да питам има ли големи расфасовки кум 1 кг?

и да жи помоля да споделите как може да си стегна корема 4е не6то се отпусна?да си купя ли не6то и какжо да правя ?
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!

09.03.06
18:13

Абе чоBек не си ли разглейдал форума 2 седмици са много малко като стаж B залата.Тренираи Поне 1 година Без добаBки след тоBa ако мислиш че само  тренироBките и храненето не ти носят желаните резултати тогаBa Bземаи добаBки иначе креатин, глутамин, аминокиселини е доста ефектиBна комбинация но не си мисли че ще те напраBят ОГРОМЕН или нещо от сорта наи Bажни са тренироBката и храненето,а  добаBките са малка част от краиния резултат.

За тоя стаж не ти трябват добавките. За да имат ефект трябва някакъв стаж да понатрупаш. Ти така или иначе ще получиш резултат, защото при начинаещите е така. С тези пари си уреди прилично качествено хранене, друго за сега не ти трябва.

09.03.06
19:44

мерси еми 6те тренирам 2 месеца така пук после 6те жзема не6то 4е ми писна тия от моия клас да ми жикат 4е не мога да вдигам а и кат сум 188 ако стана поне не яко огромен но оформен си е ехтра :)

09.03.06
20:34

[quote author=“night_wolf”]сори не бях видял 4е трябва да се пише на кирилица:)
да си доидем на темата:) на 18 години сьм 188см 75кг.ре6их ве4е да запо4на редожно да ходя на фитнес до лятото.
тренирам 5дни в седмицата:
понеделник-гарди задно рамо,трапец и прасец правя накрая
вторник-рамо и грьб и крака
сряда-бицепс,трицепс
после пак като понеделник после като вторник и така си ги редувам.секи ден пражя коремни.

тая програма нещо не ми харесва.по-добре тренирай през ден иначе много е вероятно да претренираш.и добавки - не бързай
успех

09.03.06
21:59

еми така е малко бе6е трудно 1вата седмица но ходя с един приятел и за това тои ходи от 6 месеца ве4е а и сам не ми се ходи така 4е трябва да се свикне някак.преди 3 месеца бях тругнал на фитнес но ходих 1 месец и покраи коледните и новогоди6ните празници се отказах.сега твьрдо сум ре6ил да не спирам.мерси все пак.а добре ли е 4е сега ми е 1вия месец да не зимам ни6то после другия месец протеини после креатин-(и там нали трябва някакво загрява6то ли как му се вика)като пие6 за 1пьт,и амино киселини.после 3тия месец пак протеини 4е нали креатина се спира прес месец. как мислите дали е добре? а да ми кайете как да си стегна корема?4е е едно от наи големите ми желания,какво да правя и да зимам ли не6то?сега ве4е 2 седмици зимам л-карнитин на“biogame”но като нямам хранителен режим не6то маи ни6то не става.

09.03.06
22:02

[quote author=“night_wolf”]еми така е малко бе6е трудно 1вата седмица но ходя с един приятел и за това тои ходи от 6 месеца ве4е а и сам не ми се ходи така 4е трябва да се свикне някак.преди 3 месеца бях тругнал на фитнес но ходих 1 месец и покраи коледните и новогоди6ните празници се отказах.сега твьрдо сум ре6ил да не спирам.мерси все пак.а добре ли е 4е сега ми е 1вия месец да не зимам ни6то после другия месец протеини после креатин-(и там нали трябва някакво загрява6то ли как му се вика)като пие6 за 1пьт,и амино киселини.после 3тия месец пак протеини 4е нали креатина се спира прес месец. как мислите дали е добре? а да ми кайете как да си стегна корема?4е е едно от наи големите ми желания,какво да правя и да зимам ли не6то?сега ве4е 2 седмици зимам л-карнитин на“biogame”но като нямам хранителен режим не6то маи ни6то не става.

Хранителния режим е с пъти по-важен от добавките. Храни се правилно и след това почни да пиеш добавките.

09.03.06
22:12

Е да де знам 4е е важен но нямам и понятие какво и как да ям и да спазвам някакув режим.попринцип след морето си бях с екстра тяло ама не6то се поосвиних след него.хехе и така. а и не виждам как да стегна корема като искам и да заякна?някои да сподели как да стегна корема?и какво да правя?знам 4е е наи трудно но ако кажете как 6те направя вси4ко по силите ми да не ям много и там някжи упражнения или каквото е там. ина4е правя коремни секи ден от понеделник до петук след тренировка ама не6то ни6то не става.

09.03.06
22:50

[quote author=“night_wolf”]Е да де знам 4е е важен но нямам и понятие какво и как да ям и да спазвам някакув режим.попринцип след морето си бях с екстра тяло ама не6то се поосвиних след него.хехе и така. а и не виждам как да стегна корема като искам и да заякна?някои да сподели как да стегна корема?и какво да правя?знам 4е е наи трудно но ако кажете как 6те направя вси4ко по силите ми да не ям много и там някжи упражнения или каквото е там. ина4е правя коремни секи ден от понеделник до петук след тренировка ама не6то ни6то не става.

Корема 2 пъти в седмицата се тренира с не повече от 100 повторения разделени в 3-4 упражнения най-добре в суперсерия.
Има различна диета за ‘заякване’ и за чистене на корема.
Много има за обясняване прочети из сайта.

09.03.06
23:38

ок и мерси :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1