09.03.06
17:23
Започнах фитнес вече сериозно от 2 седмици. На 18 съм, 188 см, 75 кг. Събрах към 160 лв и съм решил да си купя - креатин, глутамин и аминокиселини. Дали това е най-доброто решение? Без да взимам анаболи и някакви такива? Че не искам да ставам културист просто да си оформя някакво прилично тяло:) ако някой е взимал такива неща надявам се да сподели как да си стегна корема, че нещо бирата е в повече :) трябва да се стегне старата топка:) Благодаря предварително.
————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov
09.03.06
18:05
сори не бях видял 4е трябва да се пише на кирилица:)
да си доидем на темата:) на 18 години сьм 188см 75кг.ре6их ве4е да запо4на редожно да ходя на фитнес до лятото.
тренирам 5дни в седмицата:
понеделник-гарди задно рамо,трапец и прасец правя накрая
вторник-рамо и грьб и крака
сряда-бицепс,трицепс
после пак като понеделник после като вторник и така си ги редувам.секи ден пражя коремни.
реших 4е на 4исто маи няма да стане ништо,сабрал сум кам 200лв и ми препорь4аха да си взема :креатин,глутамин и амино киселини.
надявам се да ми казете дали така е добре и как да ги пия 4е мисля от другия месец да по4на:)
амино киселини 6те си делна с 2ма приятели и излизат някаде кум 1.300кг-47лв
креатин сум си оредил 1кг на мусаши-60лв
но не знам какув глутамин да си жзема препорь4аите някакьв и да питам има ли големи расфасовки кум 1 кг?
и да жи помоля да споделите как може да си стегна корема 4е не6то се отпусна?да си купя ли не6то и какжо да правя ?
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!
Абе чоBек не си ли разглейдал форума 2 седмици са много малко като стаж B залата.Тренираи Поне 1 година Без добаBки след тоBa ако мислиш че само тренироBките и храненето не ти носят желаните резултати тогаBa Bземаи добаBки иначе креатин, глутамин, аминокиселини е доста ефектиBна комбинация но не си мисли че ще те напраBят ОГРОМЕН или нещо от сорта наи Bажни са тренироBката и храненето,а добаBките са малка част от краиния резултат.
09.03.06
18:21
За тоя стаж не ти трябват добавките. За да имат ефект трябва някакъв стаж да понатрупаш. Ти така или иначе ще получиш резултат, защото при начинаещите е така. С тези пари си уреди прилично качествено хранене, друго за сега не ти трябва.
09.03.06
19:44
мерси еми 6те тренирам 2 месеца така пук после 6те жзема не6то 4е ми писна тия от моия клас да ми жикат 4е не мога да вдигам а и кат сум 188 ако стана поне не яко огромен но оформен си е ехтра :)
[quote author=“night_wolf”]сори не бях видял 4е трябва да се пише на кирилица:)
да си доидем на темата:) на 18 години сьм 188см 75кг.ре6их ве4е да запо4на редожно да ходя на фитнес до лятото.
тренирам 5дни в седмицата:
понеделник-гарди задно рамо,трапец и прасец правя накрая
вторник-рамо и грьб и крака
сряда-бицепс,трицепс
после пак като понеделник после като вторник и така си ги редувам.секи ден пражя коремни.
тая програма нещо не ми харесва.по-добре тренирай през ден иначе много е вероятно да претренираш.и добавки - не бързай
успех
09.03.06
21:59
еми така е малко бе6е трудно 1вата седмица но ходя с един приятел и за това тои ходи от 6 месеца ве4е а и сам не ми се ходи така 4е трябва да се свикне някак.преди 3 месеца бях тругнал на фитнес но ходих 1 месец и покраи коледните и новогоди6ните празници се отказах.сега твьрдо сум ре6ил да не спирам.мерси все пак.а добре ли е 4е сега ми е 1вия месец да не зимам ни6то после другия месец протеини после креатин-(и там нали трябва някакво загрява6то ли как му се вика)като пие6 за 1пьт,и амино киселини.после 3тия месец пак протеини 4е нали креатина се спира прес месец. как мислите дали е добре? а да ми кайете как да си стегна корема?4е е едно от наи големите ми желания,какво да правя и да зимам ли не6то?сега ве4е 2 седмици зимам л-карнитин на“biogame”но като нямам хранителен режим не6то маи ни6то не става.
09.03.06
22:02
Хранителния режим е с пъти по-важен от добавките. Храни се правилно и след това почни да пиеш добавките.
09.03.06
22:12
Е да де знам 4е е важен но нямам и понятие какво и как да ям и да спазвам някакув режим.попринцип след морето си бях с екстра тяло ама не6то се поосвиних след него.хехе и така. а и не виждам как да стегна корема като искам и да заякна?някои да сподели как да стегна корема?и какво да правя?знам 4е е наи трудно но ако кажете как 6те направя вси4ко по силите ми да не ям много и там някжи упражнения или каквото е там. ина4е правя коремни секи ден от понеделник до петук след тренировка ама не6то ни6то не става.
09.03.06
22:50
Корема 2 пъти в седмицата се тренира с не повече от 100 повторения разделени в 3-4 упражнения най-добре в суперсерия.
Има различна диета за ‘заякване’ и за чистене на корема.
Много има за обясняване прочети из сайта.
09.03.06
23:38
ок и мерси :P