09.03.06
12:07
Значи решил съм да направя един двумесечен цикъл..
Anabol tablets в пирамида като започна с 5мг. и до 17тия ден стигам до 40мг и пия до 30тия ден по 40мг, след това почвам да намалявам като до 60тия ден стигам до 5мг...
Тестостерона го почвам на 5тия ден и го зимам през ден първите 7 пъти по 50мг, 10 пъти по 100мг и след това пак по 50мг..
А Decata е разделям на 7 приема по 200мг..
Протектори- Tamoxifen 1таб на ден, Vit C 1ампула на ден, Carsil 4табл на ден...
Досега не съм взимал химия, това ще ми е първия цикъл..
Тренирам 2 години.. висок съм 176см, 70кг на 20 години съм...
Чакам мненията ви за програмата!
Според мен това е много за първи курс, че и си на 20 години????????
Ти си знаеш, незнам какви са ти целите!!!!!!!
Какъв е този тестостерон които ще си биеш?
Не виждам смисъл да правиш цикъл на тез килограми... С правилно хранене и тренировки ще постигнеш МНОГО. И все пак ако твърдо си решен поне не прави глупости. Първо нищо не разбрах от поста ти относно дозировките...
Пирамида с Тестостерон от 50мг!? К’ви са тия глупости?? Взимай 400-500мг/седмица (2 пъти в седмицата по 200-250мг) за 8-10 седмици. Ако говориш за Propionate има някакъв смисъл, но не си го споменал и се подразбира Enanthate или Cypionate.
2 месеца на метан ми са струва много, а и няма смисъл от пирамида.
А Decata е разделям на 7 приема по 200мг..
Т’ва пък к’во трябва да значи? Веднъж в седмицата 200мг за 7 седмици ли к’во?
Щом ти е първи цикъл остави деката и метана... Тестостерон + хранене и правилно PCT и ще имаш гарантирани резултати...
Пак ти казвам супер объркан ти е поста. Коментирам т’ва коет’ разбрах...
Много химия за първи цикъл, ненужна, а и малко не добре замислена, според мен! Както и по-горе казаха - само тест по 500мг/седмица ти върши чудесна работа, а и ти спестява доста кахъри!
говорих е един фитнес интруктор и тои ми каза да махна инвекцийте.. т.е. да зимам метан и дека?? така по добре ли е?
13.03.06
18:42
[quote author=“westdogg”]говорих е един фитнес интруктор и тои ми каза да махна инвекцийте.. т.е. да зимам метан и дека?? така по добре ли е?
Не че искам нещо да ти кажа, но ако махнеш инжекционните стероиди остава само метана - деката е инжекционен стероид.
Лично мнение - ползването, на който и да е 17-алфаалкилен орален стероид повече от 4 седмици, си е компромис със здравето!
[quote author=“head_hunter”][quote author=“westdogg”]говорих е един фитнес интруктор и тои ми каза да махна инвекцийте.. т.е. да зимам метан и дека?? така по добре ли е?
Не че искам нещо да ти кажа, но ако махнеш инжекционните стероиди остава само метана - деката е инжекционен стероид.
ми начи съм имал в предвид на да махна тестостерона а не инжекцийте... още съм в несвяс с химията и за тва се обърквам... все пак мерси за пояснението