Methanabol на British Dragon инфо?

Темата е заключена.

09.03.06
15:07

Ще се опитам да бада кратьк-На 25 сам 1.80-82кг. тренирам от 2г с кратки прекасвания искам нещо да вкарам поне един цикал насочил сам се кам Methanabol на British Dragon искам да ми кажете нещо повече за този продукт има описание:Methanabol е стероид за орална употреба с огромен ефект върху белтъчния метаболизъм. Methandienone е дериват на тестостерона и притежава много силни анаболни и андрогенни свойства.Той оказва голямо въздействие върху белтъчния метаболизъм и спомага за протеиновия синтез.Този ефект се проявява, чрез създаване на позитивен азотен баланс, който спомага за изграждането на протеини, а от там и на обема на скелетната мускулатура. Methandienone също предизвиква повишено чувство за еуфория.Но нещо неми е достатачно нищо несе казва за протектори или нещо подовно.......а е доста скап 180лв за 500хапа по 10мг.Дайте още инфо

Не пускай две еднакви теми!
Другата подобна тема беше изтрита!
Пускай подходящо заглавие!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!

head_hunter

09.03.06
18:48

Брато чакаи бе то 500 хапа секи по 10 мг е много нещо!Я се ограничи до 200 хапа,според мене щи стигнат за 1 цикал!Освен ко не смяташ да зимаш по 50 мг нон стоп
[quote author=“TIGRES”]Ще се опитам да бада кратьк-На 25 сам 1.80-82кг. тренирам от 2г с кратки прекасвания искам нещо да вкарам поне един цикал насочил сам се кам Methanabol на British Dragon искам да ми кажете нещо повече за този продукт има описание:Methanabol е стероид за орална употреба с огромен ефект върху белтъчния метаболизъм. Methandienone е дериват на тестостерона и притежава много силни анаболни и андрогенни свойства.Той оказва голямо въздействие върху белтъчния метаболизъм и спомага за протеиновия синтез.Този ефект се проявява, чрез създаване на позитивен азотен баланс, който спомага за изграждането на протеини, а от там и на обема на скелетната мускулатура. Methandienone също предизвиква повишено чувство за еуфория.Но нещо неми е достатачно нищо несе казва за протектори или нещо подовно.......а е доста скап 180лв за 500хапа по 10мг.Дайте още инфо

Не пускай две еднакви теми!
Другата подобна тема беше изтрита!
Пускай подходящо заглавие!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!

head_hunter

09.03.06
18:57

Метанабола на БД има и разфасофки от 100x10mg което за първи цикъл ще ти е достатъчно

10.03.06
22:45

Абе количеството неми е проблем сега мога да пия 200-250 а другите да си ги запазя нали.Повече ме интересува за самия продукт ефективен ли е странични действия.......протектори вземат ли се.

10.03.06
23:24

[quote author=“TIGRES”]Абе количеството неми е проблем сега мога да пия 200-250 а другите да си ги запазя нали.Повече ме интересува за самия продукт ефективен ли е странични действия.......протектори вземат ли се.

А ти как мислиш ?
Това е един от най вредните и силни зобове

11.03.06
00:16

Повечето мутрагени в моя град са си изградили масивните тела с прости схемички с Бионабол и тестостерон навремето! Ама са тренирали с години и са взимали в безобидни дози (в сравнение с актуалните в момента)! Номера е да се намери баланса!
Тъй като този стероид е тежък във всякакъв смисъл за организма, не мисля, че е удачен вариант за първи цикъл!

11.03.06
22:02

[quote author=“Pc_genius”]Повечето мутрагени в моя град са си изградили масивните тела с прости схемички с Бионабол и тестостерон навремето! Ама са тренирали с години и са взимали в безобидни дози (в сравнение с актуалните в момента)! Номера е да се намери баланса!
Тъй като този стероид е тежък във всякакъв смисъл за организма, не мисля, че е удачен вариант за първи цикъл!

извиняваи за спама!Ама те на мутрагентите им даи дека,ретаболил и бионабол и да ядат кат сфине и ще са върха!Ся колко мазнина ще има по тях е друг въпрос,някои хора са на принципа колкот по тежък толкоз по добре!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1