Реклама на инструктори

16.02.18
10:48

Здравейте хора 🙂
Ако темата ми е неподходяща моля да бъда извинена и при нетърпимост да бъде изтрита.
Бихте ли ми препоръчали фитнес инструктор (или диетолог, може и касап). Наскоро (2г.) спрях цигарите и както се очаква качих няколко грама (6000гр), смених и работа от високо активна на седнала на столче, което също не показа добри резултати. Естествено както всеки човек с бърз разстеж (на ширина) започнах да търся решение. Намерих много форуми с различни мнения и долу горе си скалъпих режим на хранене и тренировки. Харесах си ВМ-НВД. Та чета си аз и вече си представям сочното ми тяло изпънато на шезлонг с ниско калоричен коктейл в ръка и попадам на статийка изброяваща негативните ефекти при не добре направен режим на хранене- листа беше относително неприятен измежду който видях и един стар познайник от детството ми- желязната анемия. И така от плажа директно се пренесох в болница с абокат в ръка, което не ми изглеждаше привлекателно. Та някакви предложения ? 🙂

Здравей, Петя,

Има значителна разлика между фитнес инструктор и диетолог, а според мен на теб не ти е необходим нито един от двамата.

Темата ти не е неподходяща. Просто, така зададена в нашия сайт, ми прилича на това да посетиш даден ресторант и да попиташ, дали сервират храна някъде. 🙂

Жокер.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 16.02.18 11:40.

16.02.18
14:29

Всъщност се надявах да е нещо като да вляза в ресторант и да попитам имате ли стомашно- чревно разстройство след домашна вечеря и някой да ми подаде менюто на ресторанта 🙂
Благодаря за менюто, ще го разгледам и ще ви пиша  🙂

Мнението беше редактирано от Петя Колева на 16.02.18 16:25.

Аз благодаря за твоя прочит на въпроса, определено ми даде идея за размисъл. 👍

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1