Относно за креатина на Optimum...

09.03.06
19:11

здравейте
значи днес минах до магазина на P&B че искам да взема креатин,въпроса ми е ако иска и някой друг да вземе креатин направо да вземеме 2 кг и да го делиме на кило,значи за 2 кг цената беше 159 лв  на мен ми устройва,ако има някой интересуван може да каже утре или други ден да ходиме да го вземеме,и дали заслужава да взема креатин ка optimum?

09.03.06
19:22

Креатина на ON e добър!!!

09.03.06
19:56

Креатина го пих до преди 1 седмица доста е добър. Не си взимай толкова много като за начало първо го пробвай с по-малка разфасовка например 300 грама.

09.03.06
21:10

[quote author=“PMILLER”]Креатина на ON e добър!!!

и беше на добра цена ако няма някой навит за този 2кг може и от него да взема :wink:

09.03.06
21:13

[quote author=“OuttaControl”]Креатина го пих до преди 1 седмица доста е добър. Не си взимай толкова много като за начало първо го пробвай с по-малка разфасовка например 300 грама.

преди месец и половина пих 500 гр от universal доволен съм
и реших да пробвам на оптимум,но ако няма навит някой мога да взема и 600 гр
но дали си заслужава :idea:

09.03.06
21:52

Заслужава си, но просто имах предвид да не взимаш за толкова много време напред не се знае какво ще ти хрумне и да остане креатина...

[quote author=“OuttaControl”]Заслужава си, но просто имах предвид да не взимаш за толкова много време напред не се знае какво ще ти хрумне и да остане креатина...

Мдаааа, плюс това кой знае къде е отлежавал ... Вземи си 500-600 гр. пък си гледай кефа. После си вземи друга марка и така. Човек трябва да опитва. Пил съм ОН и е много хубав, усеща се, но следващия път ще си взема друг, просто за да пробвам. Креатините са едни и същи, само различни фирми, разл. опаковки - производителят е един и същ.

11.03.06
07:10

Произодителя не е един и същ и има огромна разлика.Най големия болкук е китайския,след това са немските и после стават хубави-щатите,австралия,япония-Най добрите са микронизираните,те няма този ефект н аразхлабване както при 1/3 от хората и е по бърз и не задържа чак толкова вода.На  CELL TECH е най добрия но цифрата ме кара да полудея като видя че тук за 30дози трябва да дам около 100лв.Иначе след това MUSASHI е най добър имат микронизиран на 140лв. килограм или микронизиран ,по скъп е ама ефетка е доста различен,по добре да дам 5-10лв. отгоре обаче да знам че пия качество,все пак си го взимам за себе си. :wink:

Е в СНЦ продават ли китайски? Аз говорех за по-известните фирми on, weider, universal, scitec, ultimate и т.н.

IV

11.03.06
10:54

[quote author=“manson”]

Мдаааа, плюс това кой знае къде е отлежавал ... Вземи си 500-600 гр. пък си гледай кефа. После си вземи друга марка и така. Човек трябва да опитва. Пил съм ОН и е много хубав, усеща се, но следващия път ще си взема друг, просто за да пробвам. Креатините са едни и същи, само различни фирми, разл. опаковки - производителят е един и същ.

сега прав си на половина за креатините.НО  Много хора си мислят че креатина  CREAPURE е THE BEST но има доста теми в форум на Bodybuiding.com че  ULTRAPURE е по добър.Мисля че на скайтек е такъв .А искам да кажа и друго купи  си Алфа липоева киселина за по добро усвояване на креатина аз писах тема дали тя действа но никой не ми отговори аз си купих около 20 лева е за 60 капсули по една на ден има я на много фирми но си вземи маркова.Аз съм много доволен за 7 седмици съм дръпнал с повече от 15 кг в силата на базовите упражнения и с сант и половина на ръката :).

11.03.06
11:29

[quote author=“ivaivalito”][quote author=“manson”]

сега прав си на половина за креатините.НО  Много хора си мислят че креатина  CREAPURE е THE BEST но има доста теми в форум на Bodybuiding.com че  ULTRAPURE е по добър.Мисля че на скайтек е такъв .А искам да кажа и друго купи  си Алфа липоева киселина за по добро усвояване на креатина аз писах тема дали тя действа но никой не ми отговори аз си купих около 20 лева е за 60 капсули по една на ден има я на много фирми но си вземи маркова.Аз съм много доволен за 7 седмици съм дръпнал с повече от 15 кг в силата на базовите упражнения и с сант и половина на ръката :).

това само с креатин ли? :shock:

IV

11.03.06
13:11

не глутамин и протеин на оптимум и добра храна.Но като цяло си знам че този креатин дава сила .Друг път преди около 3 години го ползвах само креатин и пак  доста сила качих с него .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1