09.03.06
21:54
имам аколо 120 лева за тия пари искам да си зема протеин.Какъв ще ми е най-изгодно да си взема като килограми и качество и на коя фирма,защото сам не мога да преценя?
09.03.06
21:58
Добри отзиви има за Scitec Protein Delite - 920 гр. струва 54 лева
Е защо вече никой не препоръчва Нутрим ха? :twisted:
за тези пари, можеш и на оптимум да си вземеш - големите разфасовки са към 130 лв.и на скайтек е хубав ....
21.06.06
23:14
Купи си от Ицо. Pure WHEY на Champion Nutrition. Оня ден си взех - страхотен вкус (банан), перфектна разтворимост, 8-мо място в ББ.ком класацията. За съжаление сега няма ягода, има банан и ванилия.
2270 гр. = 99 лева (на мен ми направи отстъпка на 94)
на ultimate nutrition pure whey има една разфасовка 2,7kg ама май малко повече от120 идваше, забравих...
за тези пари ще си вземеш 4кг на jc sport 100% whey pro има ефект и мн. добур вкус
22.06.06
13:45
Champion, Scitec, Musashi - техните whey.
25.06.06
00:56
Абсолутен новак съм и един приятел ме насочи към продуктите на Universal .. по-точно ... Amino 2700 350 xapa , Giant mass 4100 и витамините им за ежедневна употреба . Та въпроса ми е дали са качествени или да се насочвам към нещто др ... С цел да кача мускулна масаа :o
25.06.06
11:40
[quote author=“bat_goshko”]а тоя Animal max на universal струва ли си праите
Еми това е протеин+креатин,глутамин и таурин за близо 100лв.Според мен няма смисъл. :wink:
пил съм и на Champion nutrition(ягода) и Scitec-Protein Delite,а след седмица ще си взимам на Optimum(който и да си вземеш няма да згрешиш) :wink:
Успех!!!
29.06.06
13:03
bat_goshko я кажи за тоя на JC пил ли си го.И какво ти е мнението че тук във форума много го плюят че имало и стероиди вътре я кажи ти като си го пил какво ти е мнението?
ми изпил съм сигурно над 5 кила от този протеин и съм доволен от ефекта дава маса и сила. Казвам го от опит, а не приказвам празни приказки като някои чули недочулуи и веднага почват да плюят марката, не казвам че е най-добрата, но не е лоша естествено има и по-добри протеини на други марки но цената е друга вече. Според мен като съотношение цена-качество си заслужава.
Искам само да допълна, че като пия протеина вземам и аминокиселини и глутамин и наблягам на хубава храна минимум 4 пъти на ден.
30.06.06
17:59
то това сичко ми е ясно.въпросът ми беше друг че тук във форума говорят че има стероиди в продуктите на ЖК?Усетил ли си нещо такова докато си пил.Пак и бая си изпил от него?Акне..нещо?
[quote author=“Aleksandr0v”]то това сичко ми е ясно.въпросът ми беше друг че тук във форума говорят че има стероиди в продуктите на ЖК?Усетил ли си нещо такова докато си пил.Пак и бая си изпил от него?Акне..нещо?
Нищо чудно и да има защото,аз съм изпил най-малко 5-6кг от тоя протеин и докато го пих имах страшна кашлица и много ме болеше главата,а от както спрях да го пия(преди 5-6 месеца)не съм имал такива проблеми
30.06.06
19:52
no_fate ко се ебаваш?Теб ако не те бърка земай си стероиди.Ама аз сам на 17 и мисля да поизчакам още малко.Пак и това не сам си го измислил аз Погледни в темата “Бионабол в креатина на Жк”.Затова ми беше интересно да питам човек които го е пробвал.
[quote author=“no_fate”][quote author=“Aleksandr0v”]то това сичко ми е ясно.въпросът ми беше друг че тук във форума говорят че има стероиди в продуктите на ЖК?Усетил ли си нещо такова докато си пил.Пак и бая си изпил от него?Акне..нещо?
Нищо чудно и да има защото,аз съм изпил най-малко 5-6кг от тоя протеин и докато го пих имах страшна кашлица и много ме болеше главата,а от както спрях да го пия(преди 5-6 месеца)не съм имал такива проблеми
Значи си имал кашлица, че то това не ми прилича на страничен ефект от стероиди, а на туберкулоза като се има в предвит времето за което си изпил 5-6кг това си е бая време да те боли глава и да имаш кавлица от стероидите не можеш да се разкашляш, други са страничните ефекти
[quote author=“bat_goshko”][quote author=“no_fate”][quote author=“Aleksandr0v”]то това сичко ми е ясно.въпросът ми беше друг че тук във форума говорят че има стероиди в продуктите на ЖК?Усетил ли си нещо такова докато си пил.Пак и бая си изпил от него?Акне..нещо?
Значи си имал кашлица, че то това не ми прилича на страничен ефект от стероиди, а на туберкулоза като се има в предвит времето за което си изпил 5-6кг това си е бая време да те боли глава и да имаш кавлица от стероидите не можеш да се разкашляш, други са страничните ефекти
Абе човек казвам ти от много време не бях имал кашлица или пък някви други проблеми но щом започнах да го пия ми е.a майката и сам сигурен,че е от него щот точно когато го спрях взех да се оправям не знам дали има стероиди в него,но явно е повлиял по някъв начин на белите ми дробове и от там идва кашлицата.Също мога да ти кажа че има много лоша разтворимост и ако се замеслиш кой ще ти даде два кг хубав протеин за 50лв(като цяло не струва!!!)
Cytogen и Saturn в София къде се намират,интересува ме разообразието от продукти които предлагат.
25.08.06
20:32
Да ти кажа честно аз съм новак в този спорт ама съм изпил 2 килограма SUPERMASS 2100 и за мен лично те са най-добрите гейнери защото има в тях също и креатин за да не се омазняваш 8) . А този гейнер струва само 9.86, а за 120 лева можеш да си вземеш около 13 опаковки :lol:
25.08.06
22:07
марката е една DYMATIZE добро ка4ество с много по малко реклама но за жалост в България го няма,не отхвърлям ON те съШто имат много добър протеин но от време на време е хубаво да се сменят марките.MANSON какви ти са отзивите за CHAMPION NUTRITION преди два дена пристигна една пратка насам и обърках поръ4ката без да искам вси4ките които поръ4ах са с вкус на банан