Суроватъчен протеин

23.02.18
10:20

Здравейте.
Така на кратко искам да попитам момиче съм на 20г. и добра идея ли е да пия суроватъчен протеин.
Тренирам на НВД съм нямаше проблем в началото,но започвам да усещам как губя мускул (не че имам много 😁)
Тренирам с по 15 кг и нищо никакво стягане,а в началото беше различно..може да си въобразявам незнам,но все пак да попитам лоша идея ли е ако пия и има ли опастност да се размие голяма маса(знам че не можем жените да станем мн мускулисти,но да попитам)
Намерих този какво мислите: AMIX 100 Predator Protein?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.02.18 10:27.

23.02.18
10:52

как усещаш, че губиш мускул?
колко често тренираш?

23.02.18
10:59

Ако си набавяш достатъчно протеин от храната, нямаш нужда от суроватъчен протеин. В началото, особено ако не си пила досега, е супер зарибявка, но всъщност е много досадно, след като видиш, че е по-лесно да си преработиш менюто.

Но в генерален план, вероятно проблемът са 15-те кила, с които тренираш и които вероятно трябва да други.

23.02.18
11:33

казано от Gina Atanasova на 23.02.18, 10:52:

как усещаш, че губиш мускул?
колко често тренираш?[/quote
Тренирам 6 пъти в седмицата:
3пъти ходя на табата и ХИИТ
2пъти силова+25мин кардио(образно казано)
и 1 път пак силово,но цялото тяло
И как разбрах,незнам предполагам не губя см,започнах да губя сила и се чувствам по отпустаната,а увеличавам тежестите(може и да си въобразявам,затова пиша тук)

23.02.18
11:35

Но в генерален план, вероятно проблемът са 15-те кила, с които тренираш и които вероятно трябва да други.

Извинявай не разбрах кое е проблема в 15те кила малко? много?

23.02.18
11:37

казано от Gergana Pavlova на 23.02.18, 11:35:

Извинявай не разбрах кое е проблема в 15те кила малко? много?

Ако сгъваш за бицепс с дъмбел 15 е ок, за клек тяга лег гребане е несъобразно малка тежест.

Тялото ти е привикнало с тази тежест и трябва да увеличиш с малко килограмите.

23.02.18
12:05

да ясно аз не се изразих правилно даже изобщо,да правя клек,тяга и т.нат с тези кг.
Ще дигна тежестите доколкото мога

Протеин на прах не ти трябва, но няма да е никак лошо да опишеш какво си яла последните 2-3 дни (и как се храниш по принцип).

24.02.18
00:46

казано от Gergana Pavlova на 23.02.18, 12:05:

да ясно аз не се изразих правилно даже изобщо,да правя клек,тяга и т.нат с тези кг.
Ще дигна тежестите доколкото мога

Не е казано, че утре трябва да зарЕдиш 200 тяга и 150 клек. Просто другия път пробвай 20-ка на клек, ако успееш, после сложи 25 след седмица - две и като стигнеш тежест, която те спъва, просто забави прогреса на килограмите. И всичко това, при положение, че имаш стабилна стойка или човек да те пази. Ако те притесняват повечето килограми, си поиграй с броя на повторенията и сериите.

26.02.18
17:20

Хаха с 200кг и да искам не мога да естествено постепенно ще увеличавам 🙂 Благодаря !

26.02.18
18:11

казано от Вероника Налбатска на 23.02.18, 22:21:

Протеин на прах не ти трябва, но няма да е никак лошо да опишеш какво си яла последните 2-3 дни (и как се храниш по принцип).

Да проблема може да е в храната,тъй като аз си я измислям..😄
Днес например:
1.7ч:3белтъка с извара и полувин грейфрут в 8 и 30 бях на табата
2. в 11 без нещо 200г кисело мляко(2%) с 2лъжички овесени ядки
3.обяд към 2 и 30:салата с пилешко филе
4.ким 4ч:1чаша прясно мляко(просто ми се пиеше ;д) и 1ябълка
5.7ч. задушени зеленчуци(броколи,карфиол,тиквички,морков и патладжан) с малко сирене
Вчера:
1.Закуска:Спагети със сирене след това тренирах(беше по-късно 11)
2.Обяд:Пилешко с гъби
3.Следобедна:30г лешник и 1чаша чай
4.Вечеря:Салата с маруля и 1консерва риба тон
Като цяло как е малко ли е или много ??

Клониш по-скоро към малко, което може да е причина за нещата, които наблюдаваш по себе си.

26.02.18
20:01

казано от Вероника Налбатска на 26.02.18, 19:39:

Клониш по-скоро към малко, което може да е причина за нещата, които наблюдаваш по себе си.

Добре ще го имам впредвид,но и да кажа,че съм 152м 😄  и за този ръст не и ли достатучно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1