Эа нощната смяна и эдравето

25.02.18
17:21

Има ли някой който работи нощна смяна ? Някакви мнения эа полеэни храни эа преэ нощта ? И има ли ефект среднощното бягане ? И въэможно ли е да се премахне малко мусколна маса ?

26.02.18
00:58

Нощната смяна е отвратителна. Добре е да се храниш е началото на смяната и да караш на глад през нощта, след което да закусиш(протеин+мазнини) леко(половин порция) преди да легнеш като се прибереш. През времето на глад може да си носиш сварени 3 пакетчета зелен чай в 1л вода. Ако можеш да съчетаеш бягането през времето на смятата ще ти подейства супер ободряващо, но носи шапка и някаква ветровка или шал за гърлото през зимния период.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 26.02.18 01:05.

26.02.18
03:29

казано от Стойко Колев на 26.02.18, 00:58:

Нощната смяна е отвратителна. Добре е да се храниш е началото на смяната и да караш на глад през нощта, след което да закусиш(протеин+мазнини) леко(половин порция) преди да легнеш като се прибереш. През времето на глад може да си носиш сварени 3 пакетчета зелен чай в 1л вода. Ако можеш да съчетаеш бягането през времето на смятата ще ти подейства супер ободряващо, но носи шапка и някаква ветровка или шал за гърлото през зимния период.

Да така и правя ,така или иначе имам една почивка , гледам да спаэвам НВД също така с леки упражнения преди работа главно эа дупето и бедрата

В момента съм нощна смяна, приключвам след два часа. Имам големи афективни спадове през вторите половини на нощните смени, не знам защо,понякога сутрин като се прибирам докато си легна се чувствам ужасно —страшно раздразнителен, злобен и потиснат, дори понякога имам суицидни идеи. Като се наспя и всичко ми минава.

26.02.18
05:14

Аэ работя вече от година само нощни и эа да се чувствам добре гледам да хапвам повече храни богати на витамини , вэела съм даже някакви раэтворими .. не съм сигурна эа ефективността им 😀 обаче

26.02.18
05:18

Но никога не ми стига съня ако легна мога да спя с дни беэ проблем 😃 ,но понеже четох че от “пренаспиване” се трупат кг се ограничавам с 7,8 часа

26.02.18
05:34

Като цяло нощната смяна не е най-приятното нещо. Колкото до пренаписването това са глупости според мен ,че ще качиш килограми.

Мнението беше редактирано от James 25 на 26.02.18 05:35.

26.02.18
06:34

Няма как ,като се прибера в България определено няма да работя преэ нощта , а някакви предложения как мога да се оттърва от пръсеца на краката , эащото е много гроэно ?

26.02.18
07:52

казано от Nelly Hristova на 26.02.18, 06:34:

Няма как ,като се прибера в България определено няма да работя преэ нощта , а някакви предложения как мога да се оттърва от пръсеца на краката , эащото е много гроэно ?

Тука вече не знам.

Мнението беше редактирано от James 25 на 26.02.18 07:53.

26.02.18
08:06

Може да се опитваш да излъжеш тялото си и да обърнеш режима на спане, храна и тренировки, но няма как да го излъжеш дотолкова, че да обърнеш циркадните ритми на тялото си. Нарушаването им води до нарушена секреция на хормони и в дългосрочен план създава много здравословни проблеми, особено при жените. Единствения съвет, който може да се даде е, смени колкото можеш по-бързо работата си.

26.02.18
10:55

казано от Nelly Hristova на 26.02.18, 05:18:

Нно понеже четох че от “пренаспиване” се трупат кг

Аз съм постигал най-добри резултати и при сваляне и при качване на килограми като съм имал цикли с пренаспиване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1