22.07.04
02:03
Znachi interesuva me kuf sha e efekta ot taq kombinaciq na injekcionen i peroralen steroid. Misla che dobre se kombinirat shtoto ediniq e silno anabolen i slabo androgenen a drugiq (anabola) e silen i v dvete nasoki.
Nesam naqsno kak da sa zimat v sistema koqto da e okolo 4 ili maksimum 5 sedmici. V momenta sum 72 kila 185sm Treniram godina i neshto v zala mm kvo drugo obikolkata na rakata mi e 37 tva e obshto zeto (tva go pisha za da nema nedovolni det da kazvat che e malko infoto)
Ako moje nekoi da mi napishe nqkva primerna shema za priema nogo sha sum dovolen i po vazmojnos da e saobrazena s tva info det dadah.
Mm mersi predvaritelno. :D :D
Napravo po zelanieto za programa pisha i sled tva ako e neobhodimo malko shte obqsnqvam ,ma ne mi se zanimava da pisha stati ako ti trebe neshto imam dve stati ednata za stranichni efekti drugata za tova kak da se sprut steroidite i shtom ne si pisal opit sys steroidite nema kak da znam dali sa nachinaesht ma spored opisanieto si. Qvno ne si na nivo za bezmisleno trovene na organizma
1 semica
ponedelnik- poluvin ampula ili 100mg deca i 2 hapchate bionabol
vtornik- 2 hapcheta bionabol - 1 sutrin i 1 predi spane
srqda -2 hapcheta bionabol
chetvurtak-2 hapcheta bionabol
petak-2 hapcheta bionabol i plouvin ampula deca
sybota-2hapcheta bionabol
nedelq-2 hapcheta bionabol
2sedmica
ponedelnik-poluvin ampula deca i 4 hapcheta bionabol
vtornik-4hapchta bionabol-2 sutrin 2 predi lqgane
srqda-4hapa
chetvurtak-4 hapa
petak-poluvin ampula 100 mg deca i 4 hapa bionabol
sybota-4hapa
nedelq-4hapa
3sedmica
pondelnik- 1 ampula deca i 6 hapa bionabol
vtornik-6 hapa bionabol moze i na 3 puti gi zemesh primerno sutrin 2 na obqd i predi lqgane
seqda -6hapa
chetvurtak-6 hapa
petak-6 hapa
sybota-6 hapa i poluvin ampula deca
nedelq-6hapa
4sedmica
ponedelnik-6hapa
vtornik-6 hapa
srqda-6 hapa
chetvurtak -4 hapa i 100 mg deca
petak- 4 hapa
sybota-4 hapa
nedelq-4 hapa
5sedmica
ponedelnik -4 hapa
vtornik -2 hapa
srqda -2 hapa
chetvurtak-2 hapa -ot tuka pocvash vseki den da zimash tribestan i elenov koren tribestana v jk elenovia koren tursi spirten izvlek v aptekata!
petak-2hapa
sybota-2 hapa
nedelq-2hapa
i 3 dni oshte na 1 hap bionabol
tva ti e programata
22.07.04
14:38
pi4 ot po 2 mg ve4e nqma nikade i sa sprqni ot proizvotstvo a ako nameri6 v nqkoq apteka vij sroka na godnos i imse ismei v liceto :lol:
Ot 5mg dam . A za stranichnite efekti sigorno znaesh kvi neshta da zimash.
po-zdravi
qkooo muka ima po toq svqt ma kvo da praish trebe da se namalqva
Znachi za karzila qsno trqva sled vtorata ili tretata sedmica da go zafana a osven nego trqva i neshto shtot nogo voda sha zadurjam ama kvo tochno trqva i kak da sa pie
za zadryjka na po malko voda pii po 5-7litra voda na den i nikakva sol v hranata ..sistemkata deto ti q dade emil e dobra
uspeh 8)
22.07.04
19:06
Бах как набързо набързо му предписахте всичко. Хора направо ме изумявате. Дори не го попитахте каква му е диетата на колко е години и дали е боледувал от нещо. Да не говорим, че това въобще не е ваша работа. Дори не му споменахте, че трябва да отиде на андролог да го прегледа поне и да си поговорят малко.
Ето ви една интересна статия да четете.
http://bodybuilding.aixx.com/bb/index.php?option=content&task=view&id=38&Itemid=39
22.07.04
19:37
matematic-kaji sq kak da ida pri ANDROLOG parvo pri li4niq li trq da ida
22.07.04
19:46
Математик, зарежи, батка. Ясно е че си прав за здравето на човека, ама след малко ще дойде Ванишър и ще изчисти темата от СПАМ :lol: :lol: :lol: :roll:
Ники, вече сме говорили за това - да, после получаваш талон за евентуален андролог.
Ако личния ти откаже, можеш да си намериш андролог сам, но ще трябва да му платиш консултациите без субсидия от здравната каса(което е по - вероятната версия)
Znachi tva mu beshe zelanieto na momcheto da mu se pishe programa! Ne smqtam che shteshe da mu pomogne lekcia za tva che moze si ovredi zdraveto i tn -tva lekar da mu go govori ma druga tema. Vanishar moderator li e stanal maleee a mene ne iskaha me napravqt.
po-zdravi
ps malko hora sa me stignali po postove ;))))))