Изчистване на мазнини

04.03.18
15:17

Здравейте! Висока съм 165 см и тежа 57 кг. Не бих се определила като “дебела” или с наднормено тегло, но определено не съм доволна от начина, по който изглежда тялото ми. От сравнително доста време съм с идеята да отслабна и работя по въпроса. От около месец ходя на фитнес, правя едночасови тренировки с базови упражнения като клек, лежанка, мъртва тяга, набиране, лицеви (последните две ги правя на смит машина за момента) и така нататък... От време на време включвам и кардио, но просто ми е адски противно.. И се чувствам много зле като го правя. Като цяло, движение в моето ежедневие не липсва. С храненето нещата също стоят относително добре. Спазвам дефицит, ям горе долу чисто, само недостатък ми е че на този етап нямам възможност да приемам протеин на прах, но гледам да си набавям нужните количества с храната.
Обаче, както винаги, има един проблем.. Много бавно се случват нещата и това допълнително ме натоварва. От няколко месеца полагам усилия, но не виждам никакъв резултат. Ще съм ви безкрайно благодарна, ако ми отделите от времето си и ми дадете някой друг съвет. Само искам да поясня, че на този етап не целя хипертрофия, а единствено се стремя към губене на мазнини, понеже аз съм от преобладаващ мезоморфен тип, пък и преди известно време се занимавах със Street Workout, поради което имам сравнително мускулесто тяло, но откакто спрях да се занимавам с лостовете, затлъстях...

Carbohydrate

04.03.18
20:21

Ами, движение и пак движение ти трабва, а не силови тренировки....Направи си дневник, попълвай го поне 10 дни и ще ти кажем къде ти са грешките и какво можеш да направиш, за да стане това, което искаш 🙂

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.03.18 20:21.

Точно силови тренировки ти трябват. Като цяло си на прав път, ни трябва време и търпение. Ако увеличиш леко кардиото ще е добре. По 10-15 минути хийт в края на всяка силова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1