Протеин, но кой точно?

AG

10.03.06
20:19

Така, значи имам възможност да си взимам от продуктите на мусаши без да плащам :) та искам да ви попитам кой от всичките видове протеини да си взема, че са 100 модела и съм се хванал за главата (знам, че най-скъпото е най-добро, но все пак ми е неудобно да взема най-скъпия така, че нещо оптимално). Това, което искам да постигна е просто да си помогна на храненето и да кача ЧИСТО и релефно мускулна маса, здравословно, без да бързам. Със STRIP FOOD PROTEIN според вас може ли да се качи маса? А иначе си мислех за Muscle Food WPC 85% (доста неясно и сложно ми звучи), но все пак искам да чуя от хората, които са пробвали. Благодаря предварително!

10.03.06
21:40

Muscle Food ION WPi 93%  си земи тои е изолат
WPC 85% е протеин конценрат

10.03.06
22:31

[quote author=“agne”]Така, значи имам възможност да си взимам от продуктите на мусаши без да плащам :) quote]
Хах и аз искам така я ме открехни ква е схемата хахаха  :D

AG

10.03.06
23:40

Много хора искат ама нали знаеш - сиренето е с пари :)
Може би е тъп въпроса ама каква е разликата между изолат и концентрат?

11.03.06
09:12

http://www.bb-team.org/faq/index.php?p=default&cat=3

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1