16.03.18
22:01
Пичове - зор голям.
Спрях цигарите и за 30 дни качих 34 килограма...
Не знам на какво се дължи. Не съм диетолог, но мисля, че си стресирах сериозно организма. От 3 кутии с по 20 цигари на ден, спрях рязко на 0.
Сега търся някакъв вариант за отслабване, че от 92 станах 126 кг ЗА ЕДИН МЕСЕЦ...
Не вървя, а се търкалям...
Мислих да си купя една “цистерна” л карнитин и да ходя да бягам по 30 - 40 минути на лента всеки ден.
Ако имате някакви други методи, фат бърнери и т.н. - дайте идеи, моля.
16.03.18
22:06
34 килограма телесно тегло, качени за 30 (словом - тридесет) дни.
Предлагам да подходим по-сериозно просто...
Пич, всички така казват...
Разбираш ли, че виждам как надебелявам и съм супер-сериозен...
16.03.18
22:16
Мишо, а в храненето нещо промени ли се или същото си ял, пък така си се издундил за нула време? Хм!
Принципно малко се вдига след отказване, поради редица фактори-включая и повече ядене, ама твоето е над кило на ден!
Ям нормално, проблемът ми е във вечерното хранене, като ми се припуши. Не ям много, ама всичко дето приемам е джънк шит фууд...
Нещо подобно се беше случило с мен, когато отказах цигарите преди 4 години за около 6 месеца. Тогава изведнъж качих 25 - 26 кг. за около месец. през останалите 4 - 5 месеца, които не пуших, спазвах някакви диети и т.н., но - нищо...
Започнах да пуша и за около 2 месеца свалих около 18 кг...
Консултирал съм се със специалисти диетолози и ендокренолози - нямат адекватно обяснение за случилото се...
Това означава повече от килограм тегло прираст на ден...това е рекордно дори за прасе на стартерни смески човеко.
Колко вода приемаш дневно горе долу и изпитваш ли честа жажда?Мерил ли си кръвна захар , а кръвно налягане?
Нали разбираш , че не е възможно да качваш реално тегло с такива темпове?
Пълен си с вода!Такова рязко спиране на цигарите е екстремен стрес за организма , а ти си бил сериозен пушач!
Мнението беше редактирано от XXL на 17.03.18 20:46.
казано от Бат Мишо на 16.03.18, 22:31:
Не ям много, ама всичко дето приемам е джънк шит фууд...
Мисля че отговора е очевиден.
Ме мисля че, както ти казаха горе, си пълен с вода, по- скоро си пълен с л***а.
Спри джънка, пий много вода, приемай много фибри.
Приема на фет бърнър, който в общия случай, също спада към категорията шит фууд, не би подобрил много ситуацията.
34 килограма за месец? Това е физиологически невъзможно. Вероятно трол.
Все пак нека споделя малко личен опит. Като отказах цигарите, стигнах 130 кила живо тегло - предимно мас. Не за месец, разбира се. Точно това ме мотивира да потърся повече информация за тренировки и хранене и постепенно да променя изцяло начина си на живот. И до ден дешен обаче твърдя, че отказването на цигарите беше най-доброто нещо, което съм правил за себе си.
17.03.18
22:45
Важното е че си ги отказвал, всичко друго е поправимо.
Аз без да съм пушил съм стигал до 108.
От година с комфорт в живота( физически) поддържам 80-84 кг
Сегашния си спортен режим започнах като пушач. Спирал съм цигарите за различни периоди, най-големия от които 3 години, без да променям спортния си и хранителен режим. Нищо не ми се променя. Мисля че е от непрекъсваното спортуване, независимо от всичко случващо се.
... сещам се нещо - консултирай се с кардиолог
Мнението беше редактирано от Dymag на 18.03.18 00:12.
18.03.18
01:02
А в момента пушиш ли, Dimag…....стана ми любопитно. Аз цял живот като цяло съм пушил, макар да съм ги спирал няколко пъти по за 4, 2, 2 години и по за месеци, но при силово трениране с щанги и лостове, не съм усетил да пречат. Е, вредят и се боря да ги махна тотално.
казано от Deyan на 18.03.18, 01:02:
А в момента пушиш ли, Dimag…....стана ми любопитно. Аз цял живот като цяло съм пушил, макар да съм ги спирал няколко пъти по за 4, 2, 2 години и по за месеци, но при силово трениране с щанги и лостове, не съм усетил да пречат. Е, вредят и се боря да ги махна тотално.
В момента, от нова година припалвам - несериозна работа от моя страна. За по-силовите изпълнения и аз не съм забелязал да пречат, но на “въздуха” и енергията направо им разказват играта - говоря за нещата които се усещат по време на тренировка.
11.05.18
13:29
За да качваш с кило на ден трябва да си на ударна доза оланзапин!