Лош навик през нощта .

От доста време имам проблем с храненето с junk food през нощта ,когато съм на калориен дефицит през деня ставам посред нощ и автоматично отивам в кухнята и ям нещо сладко (вафли,бонбони,шоколад) и след това си лягам. На сутринта се събуждам с яд ,защото предишният ми ден е бил напразно . Как мога да се справя с тази ситуация ???

18.03.18
10:18

Нямаш мотивация. Като ти се прияде си задавай контролни въпроси - ще ми помогне ли този бонбон; колко ще ми помогне; колко назад ще ме върне; еди коя си ще ме хареса ли с бонбонен корем; еди кой си дали сега яде и той бонбон и т.н..... надявам се разбра какво имам впредвид.

18.03.18
17:40

Храни се по едно и също време.Гладуването през ден и едно хранене на ден работят доста добре.
Много добре се получава да се изяде повечето храна наведнъж или в по-малък прозорец.

Съгласна съм с по-горното мнение, трябва ти мотивация. Ако не можеш без сладко, замести тия вафли с 1-2 лъжички мед. Много е вредно да станеш посред нощ и да хапнеш нещо, особено тия боклуци като пастички и т.н. По-скоро си сложи един чийт ден (в който да не прекаляваш) - през седмицата ядеш само полезни неща, следваш режима и в 7-мия ден хапваш примерно нещо по-вредно, ама не ти препоръчвам джънк фууд и така ще знаеш, че си бил постоянен и можеш да се възнаградиш с нещо повече 🙂. Надявам се ме разбра, успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1