Тестостерон

Темата е заключена.
TV

08.03.06
16:22

значи исках да попитам дали ше има достатъчен ефект ако се направи едно двумесечно цикълче с Тестостерон .. мисля да взема от Иран-ския енантант ..и каква е разлика с Ципионат ? и през колко време ще е най-добре да го бия и по колко милиграма ? 1-2-3 ?  :)

08.03.06
21:26

възраст,ръст,тегло?

TV

09.03.06
08:49

19г,183см,81-2 кг  :wink: стаж.. година и половина.. две...защото съм прекъсвал малко бях с счупен крак  :cry:

10.03.06
12:57

мисля, че ти е малко рано с този стаж за химия.
иначе разликата м/у енантата и ципионата е в дължината на естера, първият има един въглероден атом в по-малко. Общо взето особена разлика м/у двата няма, задържат се за по 3-4 седмици.

TV

10.03.06
13:56

разбрах че общо взето ако е само тест. ще ми е главно за сила а мен ми трябва нещо като за след НВД+кардио и сичките му работи свързани с него зашото в края на месеца го спирам и мислех че с тест. ще е добре.. но уви изглежда не е.. :? а някой да има някакво мнение за Мастабол-а ? и ако се ползва сам дали ще даде ефект  8)

10.03.06
14:12

[quote author=“Thames Valley Travellers”]разбрах че общо взето ако е само тест. ще ми е главно за сила

незнам кой ти го е казал, но не е вярно.
По принцип тестостерона най-често се комбинира с провирон, дека и болденон.Зависи какви са ти целите.

TV

10.03.06
17:37

а да кажем по 1 тест енантант на седмица това два месеца.. може ли да се говори за видим ефект ?  :roll:

11.03.06
00:07

[quote author=“Thames Valley Travellers”]а да кажем по 1 тест енантант на седмица това два месеца.. може ли да се говори за видим ефект ?  :roll:

Ако не си взимал нищо преди това и ти е добра химията ще има ефект! Разбира се има много фактори, които оказват влияние - трен, ядене, почивка и т.н. Е, все пак мисля че по една ампула на 5 дни ще е по-добър вариант!

11.03.06
07:35

Според мен на 19 не ти трябва никакъв Тестостерон. Точно сега съм сигурен че организма ти го произвевда в предостатъчни количества. Ако все пак си усетил застой което е възможно в предвид че тренираш от две години, пробвай първо с натуралните тестостерон стимулатори като Трибестан. Но лично аз съм убеден че ако си смениш програмата и си пооправиш диетата ще можеш да се бориш за 87кг :) в сегашно състояние.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1