09.03.06
12:34
Здравейте,
от другата седмица почвам да тренирам отново,не съм тренирал от около 5 месеца!направиха ми програма и искам да разбера какво е вашето мнение за нея.Направи ми я една една горила уж дето много разбира но искам да се подсигура и с вашето мнение!
Дадох му 350 лв и тои ми взе Креатин и Глутамин на Genesis-500g. които каза да ги пия със декстроза.Вземи ми 500гр суроватъчен протеин на P&B LABS 100% Whey плюс 150 хапа NAPOSIM Metandienonum 5mg.
Каза ми да ги пия така:
1седм.-4ч.л. креатин + 2ч.л. глутамин+2ч.л. декстроза и по два хапа напосим на ден
2седм.-3ч.л. креатин +2ч.л. глутамин+2ч.л. декстроза и по три хапа напосим на ден
3седм.2ч.л. креатин +1ч.л. глутамин+1ч.л. декстроза и по четери хапа напосим на ден
4седм.-1ч.л. креатин +1ч.л. глутамин+1ч.л. декстроза и по три хапа напосим на ден
5седм.-1ч.л. креатин +1ч.л. глутамин+1ч.л. декстроза и по два хапа напосим на ден
6седм.-1ч.л. креатин +1ч.л. глутамин+1ч.л. декстроза и по един хап напосим на ден
и след всяка тренировка от проетеинчето.
Какво ще кажете за програмата? напосим е румънски и ми каза че бил по добър от руския метан!
Благодаря предварително..
Пускай темите където им е мястото!
Тази беше преместена в забранени медикаменти!
head_hunter
незнам колко креатин и глутамин ти е взел,ама на генесис не са много скъпи,апък 500 гр протеин на п&б е 17 лв.Чудя се дали пича не те е вътрил доста с пари.
А относно Напосима - ако питаш мене са същите лайна с бионабола и метана.Викай му румънски бионабол ако искаш,имат една и съща активна съставка.Силно андрогенен и токсичен е.И не чак толкова скъп мисля.
09.03.06
14:20
[quote author=“Beksi”]Здравейте,
Дадох му 350 лв и тои ми взе Креатин и Глутамин на Genesis-500g. които каза да ги пия със декстроза.Вземи ми 500гр суроватъчен протеин на P&B LABS 100% Whey плюс 150 хапа NAPOSIM Metandienonum 5mg.
Това сериозно ли ?Как толкова пари за тия добавки. :roll:Ами като си решил да питаш ,първо питай тук във форума и после купувай,а не обратно.
09.03.06
15:03
Незнам дали Напосима колко е
ама кретина +глутамина = 100(и това най-много според мен)
суроватката е към 20лв.
1-2кила декстроза = 5лв.
=> не повече от 120-130лв...
09.03.06
15:51
[quote author=“hippy”]20 хапчета напосим са 25лв ....150 хапчета = около 190 лв
E ,пак много много не излизат сметките,ама нали все пак и “горилата” трябва да си купи и тя някой хап. :lol:
еми да ...може да го е минал .....на както и да е ...според мен не е много подходяшто да се почва с химията веднага след 5 месечена пауза :?
09.03.06
16:58
Няма такъв Напосим.Един блистер с десет хапчета по 5мг. е 2.20 - 2.40лв.Според мен щом не си тренирал доста време и без Напосима ще имаш резултати.Запази си го за отделен цикъл, а креатина ще го пиеш след цикъла за да запазиш долу горе постигнатото което в най-добрия случаи ще бъде 2-3кг.
ОК ся за парите майната му ама какво мислите за програмата - ще има ли наистина добър резултат?
а пък аз мисля да направа един месец без никакви добавки и след това да си направа цикъла!
междудругото тоя непосим дали уврежда?и ако да как?
ще ми става ли патката и да отида ли преди това да си изследвам бъбреците и черния дроб?
Факта че не си тренирал 5 месеца ... говори че не трябва да го правиш в момента
Ае цикала със стероиди не го бива!По добре да беше Напосим + Дека!
Иначе метана е наи голямото менте има много фалшификати!Напосима има по малко и може би е малко по добър от метана!Анаболик таблетс също са добри!Иначе за тез пари да си бе зел добавки на Универсал!
10.03.06
08:05
Тотална набутка откъм пари, и схема. Щом не си тренирал 5 месеца не е добра идея директно да зобиш
това е най-смешният цикъл, който съм чел, кълна се ! :D :D
какво общо имат креатина, глутамина и декстрозата с “Забранени медикаменти” ?
реално цикъла ти е метандростенолон в пирамида до 20мг, което не струва от където и да го погледнеш.
За парите не говоря, вътре си от всякъде. Помисли дали да вярваш на твоя “приятел” за напред.
Преди да вземаш хормонални препарати медицинските изследвания са задължителни, освен това се пият и протектори, за които приятелят ти май е пропуснал да те осведоми.
10.03.06
13:39
[quote author=“SGK”]това е най-смешният цикъл, който съм чел, кълна се ! :D :D
какво общо имат креатина, глутамина и декстрозата с “Забранени медикаменти”
Ами с наличието на напосим! Темата беше преместена тук именно поради тази причина! Хубаво е да четеш нещо до край преди да даваш подобни изказвания.
10.03.06
20:59
да се смея ли да плача ли ебати цената сложи ти заклевам се за 20лв 100хапа се зимат напосим и живееш сам сметни за 190лв. колко ще вземеш
за първи цикъл пирамида до 20мг не е смешна изобщо, а си върши много добра работа. може само да удължи цикъла на 8 седмици.
Братче слушай кво мисля аз по вапроса...
Аз първо не видях... нито години, ръст и тегло но ...
майната им на парите :) според мен не те е ватрил много и няма кво да се оплакваш за това все пак ти е продал и малко знание което си е незнание до някаде ...
Примерно !! Никога не взимай креатин по време на цикъла сас стеройди. Тестостерона който ще се отпуши от тях варши тази работа. По скоро креатина се взима след края на цикъла за да не “зациклиш” или иначе казано да запазиш резултата от цикъла. А също така съм сигурен че млечните ти жлези ще почнат да отделят естроген и сте има едно ароматизиране и куп мизерий та .... хубаво е да погледнеш внимателен цикъл с протектанти веднага след това и тестостерон стимулатори. Тук немога да ти помогна особено понеже не съм 100% запознат с протекторите в Изт. Европа. ... но виж на този сайт той е само информативен :) anaboli-bg.com/progs/ там ще се ориентираш.
абе тамоксифен при тия дози не е задължителен. може да взима последните 3 седмици по 1 за всеки случай. иначе програмата е много жалка. и аз се чудя за кво е наблъскал креатин и глутамин по време на цикъла, не че няма да помогнат, но няма смисъл
5,10,15,20,20,20,15,10-5 - за осем седмици с метан и повечко протеин ще има добър ефект. креатина и глутамина за след това. може би не е лошо да ползва и кленбутерол за да задътжи максимално. също така трибестана е задължителен.
цикъл само с метандростенолон е загуба на здраве,време и пари. Лично мнение. С малко повече средства може да се изготви доста по-добра схема, да не говорим, че от креатина и глутамина особена полза няма.
[quote author=“SGK”]цикъл само с метандростенолон е загуба на здраве,време и пари. Лично мнение. С малко повече средства може да се изготви доста по-добра схема, да не говорим, че от креатина и глутамина особена полза няма.
От креатина и глутамина си има полза,ама ако зобиш като говедо през останалото време ще ти се струва че няма!
Креатина наистина е за след цикала,глутамина също до някаде!
Тоз напосим сам нищо няма свърши!Купи си и Дека или Ретаболил малко поне от тях да фаниш фаида!
11.03.06
22:07
дай да видя сайта! :) много ми е интерестно такъв сайт до сега не сам виждал заеби ...