Дневникът на куция.

Темата е заключена.
AS

30.03.18
11:24

Майтапа настрана, правя дневника не толкова за да си следя манджурията, а най-вече за да привлека вниманието на съфорумците с цел да извлека полза. Тъй като виждам, че тук наистина има хора от които има какво да се научи. Звучи интересчийско, но е за добра кауза. 😄

Аз съм на 26г. и живея в България, поне засега. Тренирал съм преди, но си контузих лошо коляното и много време не съм припарвал с залата. Единственото което ми е останало е техниката за част от упражненията и тръпката.  Висок съм 177см. и в момента съм 82кг. Вече цял месец правя кръгове и смятам поне още толкова да продължа. По мои планове до края на април ще си го карам на кръгове. Целта ми е да кача мускулна маса и респективно с това да намаля процента на подкожните мазнини, доколкото е възможно. Лошото в случая е, че единствените неща, които мога да правя с краката си са да тичам, карам колело и прасци също мога да правя. В момента правя кръгова тренировка през ден и изглежда по-подобен начин:

1.Лег
2.Тяга
3. Военни преси
4. Упражнение за бицепс
5. и за трицепс

Зависи, ако съм имал тежък ден понякога заменям по-тежките упражнения с по-леки или просто не слагам много тежести. След кръговете обмислям да мина на бутащи/дърпащи или класически бро сплит. По-късно днес ще вляза за да опиша храната и самата тренировка.

30.03.18
13:44

Добре дошъл и успехи ! Да ти кажа ако може да бягаш, значи и други неща може да правиш. 🙂

AS

30.03.18
20:17

казано от kaloyan на 30.03.18, 13:44:

Добре дошъл и успехи ! Да ти кажа ако може да бягаш, значи и други неща може да правиш. 🙂

Аз първоначално бях много наплашен и освен за красота за друго не си ползвах краката. Станаха тънки като сламки. Сега освен бягането и колелото си позволявам да покляквам от време на време с 20-30 кила, ей тъй колкото да не без хич.

Четири кръга по 5 упражнения. Много съм изнемощял. Особено на лега съм пълен минус, 70 кила ми тежат, за военната преса просто без коментар. На тягата слагам 110-120кг. и преспокойно си правя 8 повторения. Днес ги направих в следната последователност и със сигурност преса след лег не е най-добрия вариант. 😄
- тяга
- лег
- военна преса
- бицепс
- трицепс
Храната малко куца днес:
- 100гр. овес и половин кофичка кисело мляко, 1 лъжица мед.
- 4 яйца и 20гр. масло
- лозови сърми (по мои изчисления около 150гр. ориз) 150гр. риба тон, 1 лимон, шепа маслини

Нищо храна. И не ми и се яде. А изяждах по един хляб до преди една седмица и по един кашон със сладки работи вечер. Странна работа. По-принцип гледам да приемам въглехидрати преди и след тренировка. Работата е там, че преди имах възможност да тренирам по-рано и втората порция въглехидрати се падаха най-късно към 13:00. Проблем ли е да ги приемам в късния следобед? Другия ми въпрос е как ви се струват 2,5гр. въгл. на кг. телесно тегло. Преди съм правил експерименти със себе си и съм карал по 15-20 дни на 0 въглехидрати. Резултата е пагубен. Знам, че границата е тънка и мисля да започна с по 2,5гр. дневно и да видя как ще се отрази.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1