Съвет при диета

11.03.06
18:41

Имам следната молба.Искам да си направя няколко комбинации от менюта за през деня(ектоморфен тип съм) като имам следните продукти на разположение (може и да не са най-добрите,но това мога да си позволя в момента). :)

Хляб-бял, пастет,сирене топено за мазане, сирене-краве,масло,маргарин,салам телешки,наденица, месо пуешко,мляко-прясно и кисело,варива(ориз,боб,леща), месо-пилешко,свинско,телешко (не всеки ден),яйца(неголеми количества),зеле,картофи,фъстъци, ябълки,по-рядко портокали и банани,овесени ядки.
Сигурно съм пропуснал нещо,но в общи линии е това.
Ще съм благодарен,ако изкажете мнения,кое с кое е добре да се комбинира през различните части на деня.

11.03.06
19:41

ми не смятам че сам мн компетентен но яж през 3 часа по 1/2 хляб намазан с маргарина като за десерт удряш по 1 банан.Зна4и в 9 12 3 6 9 12 ето ти 6 яденета и 3 хляба.Смятам че трябва да качиш особено ако си на химия

11.03.06
20:38

[quote author=“Vasko_4”]ми не смятам че сам мн компетентен но яж през 3 часа по 1/2 хляб намазан с маргарина като за десерт удряш по 1 банан.Зна4и в 9 12 3 6 9 12 ето ти 6 яденета и 3 хляба.Смятам че трябва да качиш особено ако си на химия

Ако искаш да качиш ММ тоя бял хляб може съвсем спокоино да го отпишеп от менюто си ...маргарина и той покрай него ....иначе другите ти продукти са що годе добри..

11.03.06
20:53

[quote author=“Vasko_4”]ми не смятам че сам мн компетентен но яж през 3 часа по 1/2 хляб намазан с маргарина като за десерт удряш по 1 банан.Зна4и в 9 12 3 6 9 12 ето ти 6 яденета и 3 хляба.Смятам че трябва да качиш особено ако си на химия

леле моля те недей така е :) :) ;) ;:).хахаха като прочетох написаното от тебе и просто умрях от смях.Щом сам си го казваш че не знаеш защо тогава даваш “съвети” и то какви??????????

SP

11.03.06
21:28

Абе и на физика да е трудно ще качи ММ така.

11.03.06
22:05

Не то реално при такава диета ще качи ама се съмнявам че ще иска да качи само подкожни мазнини,,,

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1