22.07.04
22:07
Случвало ли се е по време на месечния ви цикъл тренировката да действа засилващо на цикъла? Как се процедира в такива случаи ? Въобще как тренирате по време на цикъл?
Човекът, за който питам, е бил при гинеколог, няма установени изменения.
На мен не ми пречи,тренирам си здраво ,нямам никакви усложнения,проблеми или спад в силата.Може да е до нагласа,но аз немога да си позволя всеки месец за по няколко дни да не съм във форма !Чувала съм много мения по въпроса,че като си в цикъл трябва да тренираш по-леко,да не се товариш и т.н не ми звучат сериозно ,ако една жена е здрава физически проблем просто няма !
Това което съм чел е, че жените занимаващи се със спорт активно, включително и ББ карат цикъла по-леко и по-безболезнено...
Но това как се чувстват преди и повреме на цикъл с/без тренировки трябва да го кажат дамите 8)
principno anaerobnata trenirovka e mnoo qk bilogichen stres za organizma. I ako se chustvate neruspolozeni ,umoreni ili otpadnali ne preporuchvam da trenirate anaerobno. Principno testosterona naistina deistva dobre na zenite ,no kolebaniata v hormonite moze da stane dosta kofti kato razdraznenosta pri bremenost ,kogato se otdelq mnogo deca durabolin.
po-zdravi
23.07.04
12:20
Не е умора, стрес или каквото и да е, а е предимно засилено кръвотечение след тренировка ????
Тежестите са малки и почти няма как да ги намалим - на повечето упражнения са само лоста.
Всяка тренировка включва колело и клекове...... Също така коремни преси и сгъвания за кръста ....
Тренировките са три пъти седмично.
[quote author=“D3BEP”]Не е умора, стрес или каквото и да е, а е предимно засилено кръвотечение след тренировка ????
Тежестите са малки и почти няма как да ги намалим - на повечето упражнения са само лоста.
Всяка тренировка включва колело и клекове...... Също така коремни преси и сгъвания за кръста ....
Тренировките са три пъти седмично.
А някакви медикаменти взима ли момичето ?
25.07.04
11:25
Ами само проивозачатъчни.
Е те не пречат ни най-малко.
Ако и е дискомфортно,просто да не тренира тези дни ,разбирам,че не се товари тежко ,не ми се вярва причината да е в тренировките,но често казано,понякога цикъла те прави нечовек :)
Нека си попрегледа диетата,да изключи всякакви остри подправки и т.н
[quote author=“croc”]често казано,понякога цикъла те прави нечовек :)
Emi razbirase che ne e chovek! Nali e zena?
po-zdravi
16.08.04
12:35
[quote author=“perlsite”]Това което съм чел е, че жените занимаващи се със спорт активно, включително и ББ карат цикъла по-леко и по-безболезнено...
Но това как се чувстват преди и повреме на цикъл с/без тренировки трябва да го кажат дамите 8)
Напълно съм съгласна с теб!
Аз имам много болезнен цикъл, но когато тренирам болките изчезват, друг е въпроса че едва намираш сили за започнеш.
Все пак мисля че е индивидуално
23.02.05
15:43
забелязах че в дните преди цикла, ако цикла е болезнен, тренировките са много трудни, но после самия цикъл минава по-спокойно. сигурно се дължи на дополнително изкарана вода от тялото с помоща на кардионатоварване.