Хранителен режим за чисто качване на мускулна маса ?

Прескочи до:

01.05.12
08:55

Тренирайте здраво ! Хранете се добре,почивайте... Спорта преди всичко :)

VI

13.06.12
14:54

Добре ли е да се прави кардио по време на качване на чиста мускулна маса, според мен е добре, но искам и други мнения :) и защо ?

13.06.12
14:58

казано от Victory на 13.06.12, 14:54:

Добре ли е да се прави кардио по време на качване на чиста мускулна маса, според мен е добре, но искам и други мнения :) и защо ?

Ти нали спираше да пишеш ???

14.03.13
10:31

...въпрос към знаещите в този Форум.

14.03.13
10:33

Пречи ли на натрупване на мускулна маса изпиване на чаша - две червено сухо вино, час след тренировката.

Благодаря предварително :)

20.07.13
23:45

Здравейте всички.. Имам въпрос на който се надявам да ми помогнете.. Спортувам футбол и на ден съм постоянно в движение, което до някаква степен ми пречи да кача маса... На 17 години съм , 178 см , 60 кг. Виждам, че тук има някаква диетка, но за жалост примерно не харесвам извара, сирене, кашкавал (освен, ако е на някакви филии), как мога да си ги набявам тия неща, примерно с кисело мляко или прясно, ще има ли същият ефект?

21.07.13
01:42

А месо и яйца не ядеш ли?

21.07.13
01:45

Не харесвам............................................................................

21.07.13
05:16

Не харесваш изварата ама в нея има 18 грама белтъчини на 100, а в киселото млЕко има 3-4 .. сам си прави изводите.
И един съвет от мен, вярно е, че вкуса на изварата може да не допада на всеки, но примерно аз какво правя .. вземам 100 грама извара, слагам я в блендера, и след това добавям една доза шоколадов протеин, 1 с.л. фастъчено масло, 1 с.л мед (може и без него ако искаш да ограничиш вългехидратите) и наливам малко прясно мляко. Получава се много приятно десертче, което съм почти сигурен че ще ХАРЕСАШ :)

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.07.13 01:49.

04.08.13
21:08

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.08.13 21:15.

29.09.13
20:17

Искам да започна да тренирам но съм още слаб какво да ям

06.01.14
16:55

изкам да попитам колко грама белтъчини и въглехидрати трябва да приемам 172см-80кг-15години

06.01.14
16:56

Белтъчини можеш да набавяш основно от: пилешко месо, риба, яйца, кисело, прясно мляко, извара;
Въглехидрати: черен/бял ориз, овесени ядки, печен/варен картоф, пълнозърнест хляб;
Като ти се дояде сладко НЕ яж шоколад, а мед (и с него не прекалявай де);
Ядки: препоръчвам орехите, фъстъци не, но фъстъчено масло може;
Салати и плодове също са ок;
Гледай да ядеш 5-6 пъти на ден, като последното ядене да ти е ок. 1 час преди лягане - ок.100гр. извара. Опитай се да разпределиш поравно белтък : въглехидрат за едно ядене, примерно ядеш една пилешка пържола и толкова или малко по-малко ориз.
Най-общо казано е това...

какво количество  Въглехидрати и Белтъчини трябва да приемам

Поставяш въпрос и сам си отговаряш... всичко ОК ли е?

22.01.14
23:31

Здравейте , започнах да тренирам от скоро  ! (само да добавя че ходя на фитнес , взел съм си Креатин Монохидрат , Амино Киселини , Гайнер )
Интересуваме какво трябва да ям за да кача някой друго килце .
Изборйте ми храни  който трябва и не трябва да ям ... По възмоност някаква диета  да ми направите

Дължина 195
тегло 75
години 22

Здрасти аз съм момче на 14 години 180 см 60 кг, тренирам всеки ден само неделя мие отделен за почивка. Аз тренирам усилено и има резултат. Искам да попитам за храненето-някой ако може дами направи хранителен режим за покачване на теглото. МНОГО ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН :)

Ако искаш да си по релефен ходи на лостове да тренираш, ако искаш мускулите ти да имат обем - ходи на фитнес.

казано от Ангел Тодоров на 19.07.14, 13:16:

Ако искаш да си по релефен ходи на лостове да тренираш, ако искаш мускулите ти да имат обем - ходи на фитнес.

Много глупости се пишат в този форум...
...но някои са особено впечатляващи. Тази е точно такава. :)

И се регистрира само за да изтърсиш това? :D Какво и колко ще качваш зависи основно от хранителния режим.
П.П. Ей, Кольо ме изпревари и ти сипа първи. :D

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 19.07.14 13:24.

19.07.14
14:42

А ако искам да съм хем обемен, хем релефен, какво да правя?

19.07.14
18:46

Серия лостове, серия фитнес, редуваш :D

19.07.14
19:53

А ако отида на фитнес и там тренирам на лоста, какво ще стане? :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.07.14 19:53.

Ще развалиш магията, как какво? Чао, обем. Чао, релеф. :)

Здравейте :) Можете ли да ми предложите здравословна закуска,която да МОГА ДА НОСЯ НА УЧИЛИЩЕ (или да си я набавая от някой магазин) Ако има значение ще ви напиша в колко часа ставам и в колко часа ям:

Ставам в 6:50 и тръгвам за училище в 7:10
Майка ми ми прави сандвичи,които ям не по-рано от 8:35 и след това ходя до магазина да си купя нещо.
(Целта на това кога ставам и кога ям е с цел а ми кажете ако бъркам,къде бърам и да ми помогнете от утре започвам диета)

Тегло:50кг
Височина:165см
Години:15г.

Мнението беше редактирано от Георги Атанасов на 14.03.15 09:19.

Можем. Зелената питка. :)

30.03.15
08:46

5 цели яйца смесваш със 70гр овесени трици и я пържиш без мазнина на керамичен тиган. Евентуално можеш съвсем леко да го намажеш със зехтин, колкото да не залепне. След това си я мажеш с мед или някакво домашно сладко, сгъваш я на 2 и я слагаш в чантата.

05.02.17
13:26

Съжалявам, че  го пиша като коментар а не като нова тема но и аз имам същия въпрос :Как да покача  мускулна маса?-тоест какви храни трябва да приемам и какви не-момиче съм.Нямам време нито средства за стриктни диети затова ако можете само избройте основните неща необходими за целта ми, която е да кача достатъчно мускулна маса за да мога след това да оформя хубаво тяло

Ръст :160
Тегло:42-45
Години:17

Благодаря предварително на отговорите

Закуска :Овесени ядки с кисело /прясно мляко ,пчелен мед може също и 1 или 2 яица      Обяд:Пилешка пържола /Риба ,ориз/спагети/варени картофи                                        следобедна закуска :сандвич с месо и сирене, кисело мляко                                  Вечеря : Месо / Риба, ориз  салата                1/2 часа преди лягане извара и броколи          След тренировка  яж по 1 банан  кисело мляко ако имаш възможност и протеин

10.04.18
22:18

какви храни трябва да ям за да покача мускулна маса?

момче на 15 г.
60 кг
173 см

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1