04.04.18
13:34
Не очаквам подкрепа от никого в даденият форум ( ако желая подкрепа ще я търся при близките си ), аз съм разбрал какво работи за мен ( като преди това съм пробвал множество други методики за хранене и тренировки ) и не го натрапвам като мнение - а представям отговор по тематиката на даденият въпрос ‘’ Споделете режимите си, като напишете количеството храна и личното тегло ‘’ и го правя по възможно най- коректният начин . Сега, че дадени хора подхождат агресивно към това , това няма нищо общо с фактите налице, те ще си подхождат агресивно при всяко мнение , което те намират за крайно в сравнение с техният начин на ‘’ правене на нещата ” . В бъдеще може да открия нещо, което да ми подпомогне/ измени режимът, никога не съм и не мога да твърдя, че знам или умея всичко - нито пък някой друг може т.е кои може да твърди , че даден начин на действие на един човек, или група от хора , ще бъде панацея за проблемите , или целите на друг - никой . Благодаря на потребителя, който подходи логично в случая , изяви подкрепа към мен, дори и това да не му беше главната цел и даде адекватен коментар . Оттеглям се от дискусията .
04.04.18
13:56
Преди закуска: 2 чаши вода с лимон и супена лъжица зехтин.
Закуска: 5-6 яйца (на фурна в хартия за печене). Понякога им добавям 30-40 грама сирене. Хапвам и малко пълнозърнест хляб, защото не мога да ям яйцата без него.
Втора закуска: 1 средно голям банана + 150 г извара 4% + 200 г домашно кисело мляко + 20 г чия (банана е отделно, останалото го смесвам)
Обяд: салата + 150 г въглехидрат (картофи, ориз или пълнозърнест хляб) + 250-300 г месо
Следобедна закуска: пак банана и 200 г котидж сирене
Вечеря: като обяда.
Пия и по 3 кафета от по 110 мл, като към всяко добавам 5 г какао.
Това е основата, с уговорка, че понякога хапвам и пица, суши и бургери, но по 1-2 пъти месечно.
Протеин на прах пия, когато ми се налага, само след тренировка.
168 см, 85 кила
П.п. Иначе съм веган. 🙂
04.04.18
14:11
Закуска-не.
След трен на гладно- пудра.
Мляко с какао+ стевия.
Обяд- консерва тон, пет шест яйца, сирене, много ядки-бадеми, орехи, бразилски ядки.
Следобед- на работа-какъвто плод и зеленчук( сурови) видя+ поне 400 гр телешко.
Вечеря- мезелъци- суджук, сирене, сушени домати, артишок, авокадо+50-100 гр концентрат.
Вода за деня- никога под 4 литра.
Мляко, по всяко време, около литър на ден.
181/82.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.04.18 14:12.
04.04.18
14:26
178см, 75кг, 2770кк.
закуска/обяд/следобяд - протеин 60%/въглехидрат 30%/мазнини 10%
следтренировъчно - белтък 50% / въглехидрат 50%
вечеря - протеин / мазнина(варират)
175, 73 килограма. Когато тренирам има закуска лека. Винаги присъстват леко сварени яйца, шунка, масло и пълнозърнест хляб. Обяда винаги го разнообразявам, понякога с месо, понякога без, риба и тн... Когато имам повече тренировки вечер и се прибирам късно вкарвам едно леко следобедно хапване с кисело мляко, плодове, ядки.
Вечер доста салата, месо и/или риба. Мога и да хапна малко шоколад.
Като цяло няма режими, няма калории няма предпочитани храни. Просто избягвам боклуците, иначе не отказвам паста, пица и всичко останало. И алкохол винаги присъства, много важна част от здравословното хранене 🙂
2.5 килограма картофи
200-300 грама месо
От време на време плодове.
183 см 69 кг
06.04.18
07:38
Един мой близък алпинист ми разказва, как докато катерели в италианските алпи..имало някаква веганка в групата ,заклета и известна в тези среди.
А останалите били под нейно влияние ,иначе тя не се давала и бачкала и носела повече от мъжете.
Моят човек си бил взел пастърма и ракия и вечер си пиел и се режел мезе доста сладко,настрани от групата да не ги дразни с кощунствените си навици.
Вече били доста на високо, когато една вечер веганката дошла при него и му поискала пастърма......
Той изненадан и дал и всички били потресени ,снимали клип как я яде.......
После му изпили ракията и му изяли пастърмата ,а той едва намерил мотивация да продължи...катеренето
казано от doni dimitrov на 06.04.18, 07:38:
Един мой близък алпинист ми разказва, как докато катерели в италианските алпи..имало някаква веганка в групата ,заклета и известна в тези среди.
А останалите били под нейно влияние ,иначе тя не се давала и бачкала и носела повече от мъжете.
Моят човек си бил взел пастърма и ракия и вечер си пиел и се режел мезе доста сладко,настрани от групата да не ги дразни с кощунствените си навици.
Вече били доста на високо, когато една вечер веганката дошла при него и му поискала пастърма......
Той изненадан и дал и всички били потресени ,снимали клип как я яде.......
После му изпили ракията и му изяли пастърмата ,а той едва намерил мотивация да продължи...катеренето
Как беше вица? “Абе и тате може, ама козата си сака пръч”. 😄
Както казва бившата веганка Таша, повечето известни вегани мамят.
07.04.18
22:40
На всеки 386377642 години живот, всеки веган нарушава режима си, но не първо с пастърма - това е мит, продиктуван от грешна интерпретация на дадени писания в свещените книги . Ние нападаме първо винаги хора , след това гарнираме с пастърма, за по- добра абсорбация на б12 и витамин Д ; ммммм, вкусно, сърце на месояд . 😄 Аз лично, ако ще ям месо, първо ще е човешшко и ще избера винаги някой на кето ...няма се излагаме . П.п - това с ракията е разбираемо и съм склонен да повярвам , все пак тя е есенциален макронутриент, особено при тези височини . 😄
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 07.04.18 22:51.
11.04.18
07:09
казано от kaloyan на 06.04.18, 21:06:
Той твоя човек е бил толкова алпинист, колкото и другите вегани 🙂
познаваш ли го....ако не, що дращиш преди да знаеш
11.04.18
08:55
Дони, дали е този за който си мисля?! 😀
11.04.18
15:19
казано от Ivaylo на 11.04.18, 08:55:
Дони, дали е този за който си мисля?! 😀
Същия, не може да има друг като него....
казано от doni dimitrov на 11.04.18, 07:09:
казано от kaloyan на 06.04.18, 21:06:
Той твоя човек е бил толкова алпинист, колкото и другите вегани 🙂
познаваш ли го....ако не, що дращиш преди да знаеш
Така казано цялата история звучи несериозно, все едно аз и бай Оги сме отишли на пешеходен тур из алпите 🙂 затова се избъзиках.