10.04.18
14:08
Здравейте,
Много бих искала да ми дадете съвети и дори готов режим за горене на мазнини и отслабване,но не само чрез изхвърляне на задържаната вода,ами чрез редуциране на мазнинното съдържание.
Аз съм момиче,на 16г.и от около 4м. тренирам в зала. Преди да започна бях по-слаба и дори по fit отколкото сега...просто със започването на тренировките не спазвах режим,от което сега съм доста по-”напомпана” на външен вид.
Трудно ми е да се храня начесто,а и не изпитвам такава нужда,но ако това е нужно,за да се орелефя и стегна,като горя мазнини, ще се храня и често!
Основно бих яла пилешко и зеленчуци,както и риба,но по-малко белтъци или яйца..пр.макс 3 на ден..
В момента съм ОКОЛО 56кг,което за мен НЕ е добре,имайки предвид откъде започнах...така да се каже: тренировките в gym за мен имаха не положителен,а отрицателен ефект...
Та,моля за съвети и за режим/с около 3часови дупки между храненията,АКО е нужно за постигането на резултати/..
Плодове?
Въглехидр?
Кои зеленчуци са да и кои-не?
Мерси и очаквам вашите предложения и отговори!
А...и до колко гр.месо на ден и колко гр.протеин ,като цяло,пак на ден?
10.04.18
22:12
Здрасти!
Подозирам, че си тръгнала в неподходящ за теб път. Едва на 16, пък такива цели, включващи крайности.
Колко си висока?
Склонна ли си да чуеш друга гледна точка или ако нещо не отговаря на вижданията ти, ще го подминеш?
11.04.18
22:35
Висока съм 160 и да,определено бих послушала съветите на всеки,стига да ме отведат към крайната ми цел
15.04.18
13:01
Може ли да ми отговорите...тук има толкова запознати хора,а вече седмица никой не ми отговаря😕😕😕
15.04.18
13:12
Без да оправиш храненето, колкото и да тренираш няма да постигнеш резултат. С плодовете не прекалявай, зеленчуците са Ок. Избягвай пържено/панирано, олио, шумоилящи опаковки. Гледай да се храниш вкъщи.
16.04.18
14:31
Няма универсални шаблони по отношение на режима, но мога да ти посоча някои насоки, чрез които да изградиш свой начин на хранене. Важно е да не изпадаш в крайности.
Затова споменах, че може би си тръгнала по неподходящ за теб път - толкова много да говориш за орелефяване и т.н. 🙂
Едва от 4 месеца спортуваш и казваш, че не си спазвала режим.
Бъди постоянна в тренировките, не гладувай и не избирай диети, които включват само пилешко, риба и зеленчуци.
Не е нужно да се храниш толкова често, след като не изпитваш нужда. Важно е цялото хранене за деня да отговаря на нуждите.
Можеш да ядеш всякакви зеленчуци - каквито обичаш и са сезонни.
16.04.18
15:34
Мерси много!
От 3 години НЕ ям храни в опаковки,олио и т.н,а колкото до броя на хранене...искам да докарам релеф и да изчистя тялото и затова питам,тъй като мисля,че това е начинът!