12.03.06
13:37
Характеристика - 182 виско 72-5 килограма нз точно тренирам вече година и нещо на 16 години сам юни месец ставам на 17. Като почнах да тренирам бях 180/60 килограма.
Какво ще ми препоръчате да пия за натрупване на мусколна маса без мазнини.
Предложиха ми да си взема джуниер и про-голд90 да ги смеся и да пия 35 гр преди и 35 гр след тренировка а в почивните дни само 35 грама кам 10 часа сутрин.Треникарам понеделник вторник четвъртък петък и събота.
Ще ми помогнели тази комбинация или има по удачен вариант. Например да заменя джуниера с масс геинар или пак про голд90 да го сменя с нещо друго или изопщо да сменя тези продукти с нещо друго даите и цени ако може
много ще ти помогне ако си изградиш хранителен режим (ако все още нямаш) ,в който да приема6 повече калории от колкото изразходваш ......друго.......суроватъчен протеин е препоръчителен пред геинерите (джуниора)....
... само с Креатин, малко се съмнявам :roll: Креатина възстановява, но нехрани мускулите...
ок нека ги възстановява ма за 6-ти ден зареждащ с креатин съм си увеличил ръката с повече от 1,5 см ...ФАКТ !
12.03.06
18:35
1,5 см wasser :)
Абе и “wasser” да е нали пак е маса....пък и таз “wasser” е няква специална щото и силата ми се вдига...
12.03.06
19:54
Повишена сила, не води задължително до повишена маса(обем на мускулите)..Това са различни хипертрофии.
[quote author=“vladimir.nikolov”]
Повишена сила, не води задължително до повишена маса(обем на мускулите)..Това са различни хипертрофии.
Може и така да е но при мен си има и сила и маса...то май предимно вода от креатина ама съм доволен като цяло
12.03.06
21:52
големи ги фърфолиш my wigga.
Pure whey ON.
и като спреш креатина ше видиш как вассер-а се изпикава и ше ти стане тъпо ама на!
За чиста маса Освен повече протеин, по-малко въглехидрати и мазнини от които най-удачно излизат Суроватъчен протеин амино киселини, казеинов протен (нощен) и яко месо и яйчни белтъци и тва е :)
12.03.06
23:41
с креатин + аминокиселини + суроватка 100% качваш и 97 % запазваш това дето си качил колкото по скапо толкоз по добро
ориентирай се към
Оптимум,Скайтек,Универсал,Дженезис и др
от бг добавки не разчитай много много
[quote author=“SpiRTeR”]и като спреш креатина ше видиш как вассер-а се изпикава и ше ти стане тъпо ама на!
За чиста маса Освен повече протеин, по-малко въглехидрати и мазнини от които най-удачно излизат Суроватъчен протеин амино киселини, казеинов протен (нощен) и яко месо и яйчни белтъци и тва е :)
Креатина го пия главно за сила .. а другото е като бонус :wink:
14.03.06
00:26
[quote author=“DOUBLE_B”]ок нека ги възстановява ма за 6-ти ден зареждащ с креатин съм си увеличил ръката с повече от 1,5 см ...ФАКТ !
Хубаво си я увеличил,ама до кога?Можеш ли да ми отговориш?
Ето ти отговора от по-горния пост :lol: :
[quote author=“SpiRTeR”]и като спреш креатина ше видиш как вассер-а се изпикава и ше ти стане тъпо ама на!
[quote author=“realityman”][quote author=“DOUBLE_B”]ок нека ги възстановява ма за 6-ти ден зареждащ с креатин съм си увеличил ръката с повече от 1,5 см ...ФАКТ !
Хубаво си я увеличил,ама до кога?Можеш ли да ми отговориш?
Е то само от креатина ще да е! :) После като си вземе креатин има да си го блъска в главата и да се чуди защо при него няма 1.5см на 6-тия ден
[quote author=“DOUBLE_B”]Като каза хвърчиш днеска след Ripped Fuel,Lean Stack,BCAA,AMINO 2700,Creatine 2-ри ден зареждащ и Clenbuterol В залата направо се взривих някъде с около 10-15 % си увеличих тежестите в всички упражнения...не знам що така се получи ама е факт
еми не знам дали е само от креатина ама единствената промяна към стандартните добавки е че си прибавих креатин и Амино 2700..и с храната няма кои знае каква промяна така че не виждам на какво друго може да се дължи
Хитри схеми са тия дето има и кленбутерол и креатин :lol: :lol: :lol:
Стига ,че ще ме умориш от смях бе :lol:
с тоя кленбутерол темата май тръгва към друг раздел, а там наистина може да качваш само чиста маса. :lol:
[quote author=“FRANKO1”]с тоя кленбутерол темата май тръгва към друг раздел, а там наистина може да качваш само чиста маса. :lol:
Прав си тогава ще има автоцензура К*********ла не е точно за качване на маса ама...
Jay_C кво имаш предвид за комбинацията креатин и кл*н...?
Имам предвид това ,че е голяма глупост тая комбинация.Вярно,че клена дава малко енергия,но основната му функция е вкарването на кислород,а мазнините горят в кислородна среда.Поради факта,че се използва предимно за чистене е глупаво през това време да се ползва креатин(да не обяснявам защо).Неоправдано е да използваш клена с друга цел (незнайно каква),понеже се тровиш излишно.
Ами к***а ми гори мазнините а доколкото знам креатина мазно не качва а само ММ...и по пътя на логиката би трябвало да се чистя от излишното и да си градя мускул то при мене чистенето е главно в областа на корема и скоро
к***а ще го спирам
Както казах е безсмислено.Писал съм няколко теми по този въпрос.Не ща да се повтарям и ми омръзна да поучавам.Който се интересува ще прочете малко из форума и ще си намери отговора ,вместо да прави безмислици.
Поздрави.
[quote author=“Jay_C”]Както казах е безсмислено.Писал съм няколко теми по този въпрос.Не ща да се повтарям и ми омръзна да поучавам.Който се интересува ще прочете малко из форума и ще си намери отговора ,вместо да прави безмислици.
Поздрави.
Хич не е безмислена употребата на тези двете заедно... даже е добра за мен...
намерих писаното от теб по темата “Самият клен предпазва от загуба на ММ,и спомага за синтеза на белтъчините.Твърденията че има лек анаболен ефект не са безпредметни,особено ако се приема по дълъг период”
Креатина гради ММ .... не виждам логиката да не се приемат заедно
пък и може би при всеки си действа индивидуално защото аз сам доволен за сега от тази комбинация а така като гледам маи не само аз сам доволен
Въпросът е там,че поради водната задръжка на креатинчето не може да видиш пълния ефект от клена.Това имах предвид.Не че няма да чистиш,ама желаното нацепване няма да видиш поради задържането на вода в клетката.Говоря какво съм наблюдавал върху себе си,ама може на теб по друг начин да ти действа де да знам :wink:
Мазнините са едно - водата е съвсем друго... след като изчистиш мазнините - спираш креатина, водата изчезва и си ок...
Може би в малка степен... при мен не е имало спад след цикъл с креатин... естествено само водата изчезва и изглеждаш по-малък на обеми, но само това....
Абе както и да е качваш там малко водичка,която като изпикаеш после,няма как да не изглеждаш по-малък.А специално за креатина,когато съм пил само него сила не съм качвал и затова не ми е падала,като го спра.Като съм комбинирал с повечко неща си се качва малко силица която в повечето случаи съм запазвал дълго след това,но всичко е твърде относително.Ако спреш тренировките и храненето няма как да не ти падне силата квото и да си пил.