12.02.18
14:41
Понеже така се случва, че по цял ден само тренирам и съм зает цял ден с това и се чудя дали можете да ме посъветвате за някоя хранителната добавка, която да увеличи издражливостта ми, защото примерно съм от 8 до 14:30 на даскало, от 15:30 на футбол до 17:30 и от 19 до 20:30 на фитнес и просто се скапвам. Ще съм благодарен, ако някой ми даде някаква насока към добавка или да ми даде някакъв съвет 🙂
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 12.02.18 14:59.
Имаш ли дни в които да не тренираш футбол? Може тогава да сложиш тренировката с тежести.
Иначе можеш да пиеш кафе (вместо да взимаш pre-workout) ако предположим, че ядеш достатъчно.
12.02.18
15:26
Първо изчерпваш всички възможности за подобряване на хранителния режим, премисляш отново тренировките и намираш начин да спиш повече. След това осигуряваш добавки от първа необходимост - добри витамини, рибено масло и (евентуално) магнезий. Евентуално после може да дойде ред на добавки за издържливост.
казано от Petya на 12.02.18, 15:12:
Имаш ли дни в които да не тренираш футбол? Може тогава да сложиш тренировката с тежести.
Това е най-доброто решение, ако имаш почивни дни от футбола. Иначе двете в един ден е много тежко. След футбола няма да имаш достатъчно сила и енергия за фитнеса. Тренировката няма да бъде пълноценна и ефективна. Няма да използваш максималните тежести, които иначе са по силите ти.
Виж, ако имаш нужда от отслабване, това е друго нещо.
13.02.18
20:18
Не знам дали си се замислял за билки.Наскоро си купих левзея и сибирски женшен в едно,от левзеята още от преди съм много доволен.Дава много сила или издръжливост,зависи за какво тренираш.Женшена пък дава много енергия.Пробвал съм ги и двете,ефекта е сериозен и се усеща.
18.04.18
19:36
Билките по-добра опция ли са от добавките?