02.03.06
21:11
Каква е разликата между гръцката Deca а има Decabol на BRITISH DRAGON, гледам че по състав е една и съща. Кажете каква е разликата? И дали е качествен препарат, мисля да го комбинирам с метан? Кажете си мнението? Мерси предварително!!
ами декабола е много по-наситен в съотношение мг/мл и излиза по-евтино. не знам дали има друга разлика. а комбинацията а с метан е доста добра. само се пази от ментета.
ми аз ще ги поръчвам от един саит ама да не казвам кои уш го водят наи така добрия ама не знам до сега никои не се е оплакал ама ще видим!!
аз имам някакво чувство,че това Decabol е пален буклук.Не сам го пробвал но сам се замислял.1 декабол е 60 и е равен на 50 ретаболила (ако не се лъжа),а 50 ретаболила са 400лв ... излиза 6/7 пати по евтино и то не са малки цени,а това с 350лв!На BRITISH DRAGON мислия,че не биват продуктите.Някои пробвал ли е нещо тяхно?Аз сега се насочих кам Durabol 200 ама ще ме е ят после,че сам хвърлил 200лв на вятара.Мислия да си бия 8 седмици по 500мг на седмица ама да видим какво ще стане...
декаболът който струва 60 лева наистина е менте. няма как да е толко евтин. на мен ми го предлагаха за 90 и май беше истински. иначе съштото количество дека излиза 137 лева, ако е на ампули. а даже в един сайи декабола беше 110 лева.
да обаче кажете каде мога да намеря истинска Deca искам да си купя ама нямам от каде даите некви предложения!!
[quote author=“sashov”]да обаче кажете каде мога да намеря истинска Deca искам да си купя ама нямам от каде даите некви предложения!!
Поръчай си от аптека, която работи с Органон :wink: ! Малко по-скъпо е, но пък ще си сигурен!
Pc_genius аптека която работи с органон !Сефте чутам такова нещу...има шанаджии дето си продават по аптеките ама те взимат от местата които зимат и саитовете...
13.03.06
16:27
Ами щом искаш да си сигурен замени Деката с Ретаболил, но ще ти излезе по-скъпо. Иначе Декадурабулин не се внася официално в България.
head_hunter да ама ако искам да си бия по 500мг на седмица ... малко солено излиза :wink: http://www.britishdragon.com/authenticity.asp някои които е зимал продуктите на British Dragon ако може да направи някои разлика.Пак,че полувината продукти ги няма или са различни рафасовки е друг въпрос.И тука http://www.24hoursppc.org/products/ Декабола е 135$ :D хех ама омнадрена е 15$,а кленбутерола 40$ :D
13.03.06
16:45
Е искаш и хубаво и евтино :lol: . Прецени си сам какво да правиш, но внимавай с ментетата напоследък чувам, че са се навъдили доста! Питай някой запознат за етикети, съдържание, цвят на съдържание изобщо всякъкви подробности. Мога от тук нататък само да ти стискам палци да не попаднеш на някакъв буклук.
Поръчки на стероиди само с ЛС !!! не поствай тук такива линкове
DJGorgio-Astor
ДЕКА ДУРАБОЛИН амп. 50 мг NV ORGANON 13,72 това ли имаш предвит ... аз по добре да зема ретаболил ... иначе наистина от тука маи няма да са ментета ...
[quote author=“vanwilder”]Pc_genius аптека която работи с органон !Сефте чутам такова нещу...има шанаджии дето си продават по аптеките ама те взимат от местата които зимат и саитовете...
Ами не е точно така, защото органон предлагат адски много продукти и някои аптеки имат делови отношения с представителството им в България! Лекарствата се внасят и деката е между тях! Продават се в цели опаковки, а не по 1-2 шишенца и са само по поръчка! Деката беше 10 шишенца по 16,50, т.е. 165лв всичко :lol: !
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“vanwilder”]Pc_genius аптека която работи с органон !Сефте чутам такова нещу...има шанаджии дето си продават по аптеките ама те взимат от местата които зимат и саитовете...
Ами не е точно така, защото органон предлагат адски много продукти и някои аптеки имат делови отношения с представителството им в България! Лекарствата се внасят и деката е между тях! Продават се в цели опаковки, а не по 1-2 шишенца и са само по поръчка! Деката беше 10 шишенца по 16,50, т.е. 165лв всичко :lol: !
Ако знаеш някоя такава аптека в София кажи защото мен ме устроива 10 шишенца и цената става, за това ако знаеш ще сам ти много благодарен ако ми кажеш!!
14.03.06
09:09
Прави си сметка деката от сайтовете или е пълно менте,или е бъркана в някое мазе със недовършена формула примерно...
Trenirashtia така си е те каква изгода ще имат да го зимат на 15лв и да го дават на 8/9,а Pc_genius тая дека дето казваш 2ml 200mg ли е или 1ml 50mg ?