Отразяват ли ви се физически промените във времето?

JE

20.04.18
09:37

Ако темата е за друг раздел се извинявам, тук ми се видя подходящо
Влияе ли ви по някакъв начин времето и неговите промени,  и как се справяте с негативите? Знаете ли защо действа по даден начин? Просто ми е интересно какви ефекти сте забелязали върху себе си.
Започвам аз:
-страдам от болки в ставите  преди дъжд и застудявания (нямам травми, но имам признаци на хипермобилност), на пълнолуние имам проблеми със съня, а при резки промени в атмосферното налягане пък сближавам границите на кръвното, не знам защо така. Не съм открила решение на тези проблеми...

MI

20.04.18
13:13

На мен ми влияят върху сърдечния ритъм-изригвания и земетресения, колкото и смешно да звучи

Bart Simpson

20.04.18
14:03

При нас тук на север като стане деня 19 часа и съня много здухва.
Няма значение колко си изморен, трудно заспивам и рано се ококорвам.
Няма свикване.

20.04.18
14:11

казано от Bart Simpson на 20.04.18, 14:03:

При нас тук на север като стане деня 19 часа и съня много здухва.
Няма значение колко си изморен, трудно заспивам и рано се ококорвам.
Няма свикване.

Говори ми... Тук през лятото дори когато формално се е скрило слънцето, пак нямаш усещане за нощ - небето е светло. Мъката е голяма дори с всякакви щори и пердета.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.04.18 14:17.

Bart Simpson

20.04.18
14:17

Ние с теб сме на приблизително една географска ширина.
Ти си малко по- високо, но е.приблизително еднакво гадно.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.04.18 14:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1