19.04.18
19:41
На 17 години съм, почти 160см висока и тежа 46,7 килограма.. Въпросът е че до преди половин година бях 42-43 кг. Когато реших, че ще качвам килограми, защото се чувствах твърде слаба .. По принцип спрях да тренирам от 2 години.. но съм правила упражнения вкъщи за корем и подобни... Имам някаква мускулна маса-като си стегна коремните мускули има следи от плочки(ако мога така да ги нарека, тъй като са слабо изразени)..
В момента започвам да тренирам за дупе и талия като искам да променя малко и начинът ми на хранене... по принцип ям много плодове и зеленчуци както и риба .. рядко, но и от време на време месо. И вредни неща като вафлички и шоколадови изделия предимно.. чипс.. Мога да се лиша от тях въпреки рутинното ми “хапване” 😂 Целта ми е да изчистя малко коремните мазнини, тъй като в най-долната част на корема(знаете се получават малко повече) видими мазнини.. И да натрупам мускулна маса! Имам стимул.. но не и много знания по целите, които искам да постигна. Ако някой може да помогне с компетентно мнение и знания, бих била супер благодарна❤
20.04.18
22:06
Здравей!
Като за начало, запознай се с тези ръководства.
Доколкото се разбира от мнението ти, от 2 години не спортуваш нищо. Ако е така, как смяташ да започнеш и какво движение си избрала?
26.04.18
21:31
С какво разполагаш вкъщи?
Гирички и ластици но като цяло ме интересува как да се храня.. с какво, колко и по колко пъти. Тренировките като упражнения имам идеи какви да са
03.05.18
19:08
Няма универсална рецепта.
В ръководството за хранене ще намериш идеи за подбор на храни и определяне на размера на порциите. 🙂