по китайски

11.03.06
21:03

някой знае ли как точно приготвят ориза и спагетите в китайския. стават доста вкусни. вярно, че са доста мазни, но все пак  :)

12.03.06
21:29

Ами свареният ориз се пържи с яйца и зеленчуци,да не мислиш че е нещо сложно :wink: Иначе за спагетите не съм много наясно

12.03.06
22:34

Едвали ще докараш като техния вкус с сигуност има няква специална цака поне така си мисля.

12.03.06
23:42

Взимаш си от готовите замразени китайски миксове, които се продават в по-големите магазини (Метро, Билла, Рамстор, Хит Маркет и т.н.), краве масло 200-250гр. и един тиган Уок! Разтапяш маслото в тигана, мяташ микса (който се състои от различни неща, най-често - ориз, грах, царевица, чушки, лук, моркови; а оригиналният микс, който е най-скъп съдържа и китайско зеле и китайски гъбки) и ги пържиш. :wink:
За спагетите незнам точно, но пак се продават замразени китайски спагети, предполагам си имат и опътване. :)
Аз току-що за пореден път ядах един китайски микс, само че без лука и морковите. Много е вкусно. :wink:

13.03.06
11:08

пържат се за кратко в специален тиган при много висока температура

16.05.06
17:23

[quote author=“grafa”]някой знае ли как точно приготвят ориза и спагетите в китайския. стават доста вкусни. вярно, че са доста мазни, но все пак  :)

хмм в софия незнам как са ама в русе е само варен ориз .. е има и сос ако искаш ако по принцип е само варен. нищо особено хубавото на китайското иначе че е евтино , но ако ти сам си купиш половинка орис и си го свариш ще дойде по-евтино ( лично изпитано  :) )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1