Интересуват ме цените на тези продукти

IV

13.03.06
00:45

MYO MAX GAIN       SCITEC NUTRITION
MYO MAX MEAL       SCITEC NUTRITION
MYO MAX ALL IN ONE SCITEC NUTRITION

13.03.06
12:49

А сайта на Сайтек интересува ли те? :lol: Нима ти който си един от основните привърженици на Сайтек из форума като явно показваш пристрастията си питаш нас за цените им.Моля ти се :lol:

IV

13.03.06
13:09

[quote author=“FTF”]А сайта на Сайтек интересува ли те? :lol: Нима ти който си един от основните привърженици на Сайтек из форума като явно показваш пристрастията си питаш нас за цените им.Моля ти се :lol:

първо не  приявявам пристрастия  нямам нищо общо с фирмата просто цените вкуса и качеството са добри.Ако бях сега в Бургас щях да знам но сега съ в Варна а тука ги няма или поне не всички а и са по скъпички.А и знам ориентеровъчно цените но не с точност защото ми се виждаха скъпи  сега имам някой лев и ще искам да ги пробвам .

13.03.06
18:45

MyoMax - 1,3kg - 70lv, 4,5kg - 190lv
MyoMax Meal - 1,6kg - 73lv
MyoMax Gain - 1,64kg - 64lv

Я ми напишете кое е гейнър, кое протеин и това последното какво съдържа и ще ги включа в списъка с цените.  8)

21.05.07
10:55

казано от Pc_genius на 13.03.06, 18:45:

MyoMax - 1,3kg - 70lv, 4,5kg - 190lv
MyoMax Meal - 1,6kg - 73lv
MyoMax Gain - 1,64kg - 64lv

Здравейте,
Моля, дайте някаква информация къде в България могат да се намерят тези продукти на тези цени.
Благодарско!

Мнението беше редактирано от FO3hope на 21.05.07 10:55.

SN

22.05.07
05:12

Като вносители на тази марка искам да съобщя на всички заинтересовани че Сайтек вдигнаха цените два пъти от нова година досега,така както Макс масъл,Сатурн от миналата седмица а също и Нейчър Бест са ни предупредили от преди около два месеца за предстоящото поскъпване.Така че при цените на гореизброените продукти има разлика както следва:

Мио Макс Гейн-68 лв.
Мио Макс Мийл-85 лв.
Мио Макс-79лв.-224 лв.

Ако модераторите се интересуват можем да ви изпратим актуална ценова листа на всички фирми и продукти които предлагаме за да коригирате неточностите във цените на продуктите обявени във форума до момента.

SN

22.05.07
05:20

А сайта на Сайтек интересува ли те?  Нима ти който си един от основните привърженици на Сайтек из форума като явно показваш пристрастията си питаш нас за цените им.Моля ти се 

Да ти кажа честно може и да го заинтересува тъй като е много интересен/имам предвид българският вариант който тестваме в момента/.Освен това са готови и сайтовете на Цитоген и Американ Масъл които ще бъдат пуснати другият месец заедно с този на Сайтек.Така че нали знаеш кой се смее най-добре-както се казваше в една българска поговорка.

Поздрави и успех градски

SNS

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1