Азотен бустер - вреда

18.05.18
15:22

Бях решил да си купя азотен бустер , но току-що прочетох,че разширява кръвоносните съдове. Бях наясно , че вреди на сърцето но мислих , че ако консумирам предназначената доза няма да има вреда. Кажете ми как седят нещата

Темата беше редактирана от Kalin B на 18.05.18 15:22.

19.05.18
08:18

Всеки действа по-различен начин в зависимост от съставките. Когато купуваш добавки може да помолиш за няколко дози от различни видове и така ще видиш дали ти понася и в последствие може да закупиш дадения продукт.

AS

19.05.18
09:18

Ако не пробваш преди да купиш цяла кутия няма как да знаеш дали ти понася. Правил съм я тази глупост. Преди време си бях взел, но бързо разбрах, че не ми понася. Имах сърцебиене, трепереха ми ръцете и ми причерняваше. За мен това е едно неоправдано опасно ‘изнасилване’ на нервната система и сърцето.

19.05.18
11:05

Имам един приятел ,който пие бустера на  warrior, и мисля да взема една мостра от него и ако се чувствам добре след употребата да си го закупя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1