Мнения и информация за Cardarine ?

21.05.18
11:04

Здравейте,
Надявам се, да не е против правилата, това че искам да обсъдим Cardarine.
До колкото слушах и прочетох за тази “добавка”, не била нито стероид, нито сарм, но се държала подобна.
Информацията, която ми попадна е, че това е “златния грал” при добавките, ако го зачисляваме към тях. Уж няма никакви странични ефекти, а помага при окисляването на мазнините, помага на бавните мускулни влакна и на сумати процеси в тялото и на всичкото отгоре чак помагал при рака.
Какво мислите вие, защото аз до сега не съм чул нещо толкова да помага и в нито един аспект да не вреди ?
ПС: Лично смятам, че е хубаво да се коментират такива продукти, защото аз лично, който съм на 28 години и винаги съм избягвал стероидите, сега ми е интересно и ме блазни този Cardarine, а какво остава за децата, които търсят бързия резултат ?

HU

21.05.18
11:10

Аз лично не вярвям на такива “продукти”.
Ако бяха толкова безвредни и ефикасни,колкото твърдят всеки щеше да ги използва.

21.05.18
11:19

Ами аз пия вече втора опаковка и да ти кажа съм бая доволна.
Смисъл с известно прекъсване и непостоянство.

Впечатленията ми са, че е най-ефективен при кондиционни натоварвания, ако тренираш трибойската примерно, с много почивка и малко повторения, не дава особен ефект.

Основно ми харесва при него, че не пречи на съня, има известно възстановяване, но пак казвам най-вече се усеща при аеробни натоварвания. Усеща се приток на кислород в кръвта и дори и прикръгова тренировка с тежест не ти се изморяват толкова бързо крайниците.
Има и подобрения във външния вид, без загуба на тегло, може би 2-3кг и то защото пазя диета. Не мога да сравня ефекта с този на стеродите.

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.05.18 11:19.

21.05.18
11:30

казано от Блажка на 21.05.18, 11:19:

Впечатленията ми са, че е най-ефективен при кондиционни натоварвания, ако тренираш трибойската примерно, с много почивка и малко повторения, не дава особен ефект.

Основно ми харесва при него, че не пречи на съня, има известно възстановяване, но пак казвам най-вече се усеща при аеробни натоварвания. Усеща се приток на кислород в кръвта и дори и прикръгова тренировка с тежест не ти се изморяват толкова бързо крайниците.
Има и подобрения във външния вид, без загуба на тегло, може би 2-3кг и то защото пазя диета. Не мога да сравня ефекта с този на стеродите.

Моите тренировки са бързички и не си давам много почивка, защото тренирам сутрин преди работа и нямам много време и ми остават 2-3 кг да се изчистя и много се чудя за Кардарина. Спазвам си като цяло режим, но уикендите ги убивам с бири.
А правила ли си кръвни изследвания преди и след Кардарина, че казват дори, че подобрява много показатели ?

Мнението беше редактирано от BuFu на 21.05.18 11:31.

21.05.18
12:28

Правих си пълни изследвания зимата, имаь много добри показатели като цяло на всичко, да съм жива и здрава. Но скоро не съм правила, хич не обичам да ходя по доктори.

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.05.18 12:39.

21.05.18
15:36

казано от BuFu на 21.05.18, 11:04:

Здравейте,
До колкото слушах и прочетох за тази “добавка”, не била нито стероид, нито сарм, но се държала подобна.

Агонист на рецепторите PPARδ е.
По-добре се поинтересувайте защо GSK го изоставят още във Фаза 2 на клиничните изследвания и тогава помислете дали го взимате.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.18 15:39.

Аз преди няколко месеца взимах gold sarms cardarine и доста килограми смъкнах заедно с тренировките които правех, но най ми хареса че ми помогна и за холестерола, не очаквах, и при мен лично нямаше никакви странични ефекти

08.05.19
16:28

Абе хора преди да пиете поредния боклук, пуснете един google search, поне:

https://en.wikipedia.org/wiki/GW501516

И за тези, които няма да си направят труда да прочетат дори и линка, пускам директен цитат:

GW501516 (also known as GW-501,516, GW1516, GSK-516, Cardarine, and on the black market as Endurobol[1]) is a PPARδ receptor agonist that was invented in a collaboration between Ligand Pharmaceuticals and GlaxoSmithKline in the 1990s, was entered into clinical development as a drug candidate for metabolic diseases and cardiovascular diseases, and was abandoned in 2007 because animal testing showed that the drug caused cancer to develop rapidly in several organs.[2]

За капак е в забранителния списък на WADA още от 2009 г.

Мнението беше редактирано от ND1452 на 08.05.19 16:35.

казано от Блажка на 21.05.18, 11:19:

Здравейте, имам желанието да пробвам такъв продукт.  Как го приема и колко време? Гледам има много марки и сайтове , които го предлагат ? Ти коя използва? А след историйте за липовон , май по-добре това нещо 🙂

22.10.19
16:20

Нищо особено не е тоя продукт, в крайна сметка, един л-карнитин и някоя друга билка в чистия им вид, ще ти спестят много пари и ще ти свършат доста по-добра работа.

казано от Блажка на 22.10.19, 16:20:

Нищо особено не е тоя продукт, в крайна сметка, един л-карнитин и някоя друга билка в чистия им вид, ще ти спестят много пари и ще ти свършат доста по-добра работа.

Eeee,  може и така да е 🙂 Аз вече си купих кардарин. Само един въпрос -каква билка би препоръчала?  Л-карнитина при мен товари сърцето .. не знам , имам чувството , че не съм на себе си , едни топли вълни, едно изпотяване , сухота в устата ...фууу

Мнението беше редактирано от Evgenia Dmitrievna на 25.10.19 11:32.

26.03.21
17:50

Аз съм пробвал кардарин и ибутаморен. Първия път си взех кардарин от познат и не останах доволен, но след това реших да пробвам ibutamoren mk677 и да си го взема от някой добър сайт. Повечето ми се сториха супер фейк, но един ми направи добро впечатление като информация, визия и грамотност, та искам да кажа, че ибутаморен е най-доброто нещо, което съм пил като добавка, пробвах кардарина им, който също беше топ, свалих 3кг мазнини за няма и месец. От ибутаморена задържах малко вода, но е нормално до колкото разбрах. Важно е да кажа, че си пусках изследвания и всимко ми беше добре.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.03.21 18:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1