Как да се отърва от стриите?

Здравейте! Казвам се Мария, на 12 години и половина. Надявам се да можете да ми помогнете. Тежа 56.5 kg и съм висока 1.61 см, а съм на 12. Тренирах плуване, но спрях и два месеца не тренирах нищо. Така натрупах килограми. Почнах да играя волейбол и вече правя два месеца. Няма никакъв ефект. Още по-лошо е, че преди около два-три месеца получих стрии на бедрата си и не мога да ги премахна. Можете ли да ми дадете съвет как да се отърва от стриите? Знам. че мога да потърся отговора в интернет, но предпочитам някой, който е минал през това да ми даде съвет, за да знам че поне има шанс да проработи. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете 🙂. И имам одобрение от родителите си да съм тук.

Темата беше редактирана от Мария Недялкова на 21.05.18 15:26.

21.05.18
16:12

За съжаление нямат премахване! Нито кремове ще помогнат, нито мазила и каквото и да е.. поне при мен е така.. останаха си и сме 1ви приятели със тях🙂

Мазане с кокосово масло помага малко, ако са в началото. Ако не друго поне ще ги ограничи. Освен това гледай да си достатъчно хидратирана, за да е по-еластична кожата.

23.05.18
09:18

предвид, че още растеш според мен послушай съветите на момчетата. Има много кремове, гелове и какво ли още не за пресни стрии.
Когато ти приключи процеса с порастването (след 18г) - има лазерни процедури за остстраняване, ако имаш нещо да махаш тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1