Придобивка за корема. КАква е ?

13.03.06
19:12

Здравейте,

често съм се чудил когато съм в залата и видя някой трениращ да носи нещо с което си увива корема.Питах го за какво е и разбрах, че така по бързо сваля мазнините от него, като принципа е потене. Гледам и по тв-то дават такова обаче струва 70+ лева, което е безмислено за мен.Може ли да се замести с нещо друго ? Фолио някакво или незнам.

13.03.06
19:13

еми аз съм виждал да си овиват наилон.. предполагам че е горе доло същото но според мен това са глупости..

13.03.06
19:58

и за мен са глупости. освен това вреди на бъбреците. не е тва начина за чистене.

NE

13.03.06
20:15

ако беше така, всички билдери щяха да се разхождат увити във найлони и фолио все едно са  на Луната !  :D

13.03.06
20:49

Абе тфа са пълни глупости. По този начин кожата се поти и излиза вода, но НЕ се топи мазнина. След тренировка талията може и да е намаляла, но това е заради отделената вода. Няколко часа след тренировка и прием на вода всичко се връща в изходното положение.

13.03.06
20:53

тези неопренови коланчета са тъпа работа.Постига се запушване на порите,а не сваляне на мазнините.Освен това корема се запарва и излизат пъпки.За мене не върши работа.

13.03.06
21:25

Губят предимно вода и си казват ей виж вярно колко бързо се губи мазнина....А всъщност някой топлинен удар могат да си донесат , недай си боже

18.03.06
01:27

хмм не че разбирам мн ама този начин на топене на мзнини и според мене не е мн полезен ако питаш мене няма да го пробвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1