03.03.06
18:37
Решил съм да приемам:
Л-глутамин на Нутрим
Ултра уей протеин изолат(суроватъчен) на Нутрим
Таурин на JC Nutrition
Какво смятате за тази комбинация? Според вас добра ли е и ще има ли добър ефект?
По скоро искам да си задържа килограмите и да поработя за мускулно развитие и за това реших да изпробвам нещо по-различно от традицьонното. До скоро пиех креатин и реших да разнообразя.( Пък и от глутамина може да порасна с някой сантиметър :wink: )
04.03.06
11:29
Няма да пораснеш от глутамина и Нутрим не е най-подходящата фирма, която да използваш вземи нещо по-скъпо, което ще си струва парите.
04.03.06
12:37
Глутамина на Нутрим не знам дали е на нивото на проголд-а,но излиза скъпо без гаранция за качество.Вземи си от реномиран прозиводител.Има магазини продават и насипно.
А случаино някои да знае дали има др фирма която произвежда има като продукт ТАУРИН щото аз само за JC знам ! ????
За глутамина, ясно. Обаче никой не ми каза дали комбинацията е добра и дали ще има ефект.
10.03.06
13:08
по тоя повод да попитам какво му пречи да порасне, като е в растежна възраст и глутамина(поне така пише) повишава до 4 пъти секрецията на ХР - повишената секреция няма ли да доведе до растеж?Питам, щото го разискваме тоя въпрос тука с едни приятели
да и аз чакам коментар... имам един познат на 15 е беше колкото мен на 15 септември като почвахме даскало на височина ... вкара Б12,хлебни маи,незнам си какви масла ,аргинин , креатини ,глутамини сега е подщи с глава над мен .. за широчина незнам но ... явно си има ефект
По този случай и аз почвам с Б12 , аргинин :)
Другото го жуля от 4,5 месеца :)