Л-глутамин+Таурин+Протеин?

03.03.06
18:37

Решил съм да приемам:
Л-глутамин на Нутрим
Ултра уей протеин изолат(суроватъчен) на Нутрим
Таурин на JC Nutrition

Какво смятате за тази комбинация? Според вас добра ли е и ще има ли добър ефект?

03.03.06
18:59

каква е целта на пиенето на добавките?
ако ще качваш има по-добри начини

03.03.06
20:24

По скоро искам да си задържа килограмите и да поработя за мускулно развитие и за това реших да изпробвам нещо по-различно от традицьонното. До скоро пиех креатин и реших да разнообразя.( Пък и от глутамина може да порасна с някой сантиметър  :wink: )

03.03.06
21:38

ако можеш вземай и ВСАА.
и си объркал мястото на темата :!:

04.03.06
11:29

[quote author=“Pesho89”]По скоро искам да си задържа килограмите и да поработя за мускулно развитие и за това реших да изпробвам нещо по-различно от традицьонното. До скоро пиех креатин и реших да разнообразя.( Пък и от глутамина може да порасна с някой сантиметър  :wink: )

Няма да пораснеш от глутамина и Нутрим не е най-подходящата фирма, която да използваш вземи нещо по-скъпо, което ще си струва парите.

04.03.06
12:37

Глутамина на Нутрим не знам дали е на нивото на проголд-а,но излиза скъпо без гаранция за качество.Вземи си от реномиран прозиводител.Има магазини продават и насипно.

05.03.06
21:30

А случаино  някои да знае дали има др фирма която произвежда има като продукт  ТАУРИН  щото аз само за JC знам ! ????

09.03.06
20:52

За глутамина, ясно. Обаче никой не ми каза дали комбинацията е добра и дали ще има ефект.

10.03.06
08:52

за целта ти става.ама креатина можеш да си го продължаваш.

10.03.06
13:08

по тоя повод да попитам какво му пречи да порасне, като е в растежна възраст и глутамина(поне така пише) повишава до 4 пъти секрецията на ХР - повишената секреция няма ли да доведе до растеж?Питам, щото го разискваме тоя въпрос тука с едни приятели

13.03.06
20:43

да и аз чакам коментар... имам един познат  на 15 е беше колкото мен на 15 септември като почвахме даскало на височина ... вкара Б12,хлебни маи,незнам си какви масла ,аргинин ,  креатини ,глутамини  сега е подщи с глава над мен .. за широчина незнам но ... явно си има ефект
По този случай и аз почвам с Б12 , аргинин :)
Другото го жуля от 4,5 месеца :)

13.03.06
22:59

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! от 9 поста 9 на латиница !!!, всеки следващ е бъде изтрит
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1