20.05.18
15:39
Как предпочитате да се къпете с чехли или боси? А когато се къпете на друго място, извън дома, променяте ли навиците си? 🙂 :P
20.05.18
20:12
Като цяло предпочитам със чорапи + обувките, но зависи нали кой ден е.. иначе най-добре със зимното яке според мен.
20.05.18
20:14
Като цяло предпочитам със чорапи + обувките, но зависи нали кой ден е.. иначе най-добре със зимното яке според мен.
😄 Имах предвид дали ползват хората джапанки в баните си и в други бани с цел да не се хлъзгат, хигиена и т.н. 😄
С дъждобран е най-яко 😄
20.05.18
20:22
И вкъщи и на гости, и на хотел, и навсякъде се къпя с джапанки. Когато на хотел душа е над вана, във ваната визам различно-и със и без. Основното е да не се хлъзна и ми е по-комфортно. А относно хигиената, то като ходиш на плаж и газиш по плочките около басейна бос, дето хиляди стъпват..........😎
20.05.18
20:34
И вкъщи и на гости, и на хотел, и навсякъде се къпя с джапанки. Когато на хотел душа е над вана, във ваната визам различно-и със и без. Основното е да не се хлъзна и ми е по-комфортно. А относно хигиената, то като ходиш на плаж и газиш по плочките около басейна бос, дето хиляди стъпват..........😎
И аз така смятам. За хигиената отвсякъде има рискове, не е само в банята на пода 😄 Честно казано пробването на обувки, дори с чорап, пак е риск. Иначе ппц не съм са хлъзгал бос в банята на плочките. Малко по-грапави са. 😄
21.05.18
00:26
Аз като бях малък изравях мравки и ги ядях та не се разболях така, че какво остава да се разболея като ходя бос в банята, където следва да е най-чистото място в дома, защото всеки ден се чисти.
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 21.05.18 00:26.
21.05.18
00:35
Аз като бях малък изравях мравки и ги ядях та не се разболях така, че какво остава да се разболея като ходя бос в банята, където следва да е най-чистото място в дома, защото всеки ден се чисти.
То като си е твоя банята си е съвсем безопасно. И аз се къпя бос по принцип, по-комфортно и някак по-свежо е. Аз и вкъщи също съм си бос де, особено лятото. 😄
Пък мравки мисля че и сега хапваме, но не ги изравяме, а са готови вградени в храните 😄 😄 😄
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 21.05.18 00:36.
04.06.18
13:38
И по двата начина. Зависи колко е студен пода
16.06.18
11:29
Бос, но влизам с джапанките, за да изляза после с тях а и за да ги измия, че с тях си ходя и навън и вкъщи. С тези крака май някакъв фетиш те тресе 😄 Боси ли тренирате, боси ли се къпете, боси ли правите тай-чи...
16.06.18
17:43
Ехееее, чак и навънка ли с тях, дет одиш у вас 😄 xD Иначе добра логика.
Не е фетиш споко. Ако видиш в бг мама 😄 какви подобни въпроси има.... напрао 😄 Няма да ги цитирам 😄 За тай-чи не съм питал още 😄 tbh не съм и запознат с тва, смис зн че е източно бойно изкуство, но до там 😄