Обичате ли да тренирате боси?

Здрасти,
Какво мислите за тренирането боси? Харесва ли ви? Предпочитате ли го? Сред природата, предполагам повечето ви харесва. Знаете ли за barefoot-friendly фитнес зали или поне такива, в които това да не е проблем?
Споделете всичко, което мислите по въпроса. 🙂 🙂 🙂

Харесвам ходенето бос по трева или морски пясък.
Във фитнес зала не бих тренирала боса. Не ми е известно за barefoot friendly зали (но не бих тренирала боса в и такава), а в стандартна зала, дори и да няма проблем някой да тренира бос, не бих го направила.

Впрочем, темата е дискутирана не един път тук. Разрови се с търсачката, за да намериш мненията. 🙂

Аз съм тренирал бос понякога лятото, малко по-приятно е. Иначе в природата много обичам, в паркове, на плажа, на село. Дори и в града по малко от време на време. Готино е 🙂 😄

Да , защото имам такъв фетиш, но ексцентричността ми не достига дотам ,за да се появя бос във фитнеса.

16.06.18
12:07

Не е удачно да се тренира бос във фитнес залата, тъй като там също е обществено място и най-малкото от уважение към себе си и родителите си трябва човек да покаже, че е добре възпитан и да тренира обут, облечен, чист. Не, че е проблем да си бос, разрошен, мръсен, но защо да не изглеждаме добре, докато се опитваме да тренираме за да изглеждаме добре в бъдеще.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 16.06.18 12:07.

Е и други минуси има. С тежестите особено, голям минус може да стане. 😄 То и с обувки ще стане де, ама щетите ще са по-малко поне. 😄 Пък и за някои неща по-добре е сводът да е подкрепен от нещо, за да не се натоварва ужасно много.

казано от Алан Там уин-люн на 16.06.18, 11:21:

Да , защото имам такъв фетиш, но ексцентричността ми не достига дотам ,за да се появя бос във фитнеса.

Тц, тц, тц 😄 Чак до фетиш ли стигнахме 😄 Няма лошо де. В няколко фитнеса съм виждал боси, ама как да кажа, че да не прозвучи особено обидно, не бяха от най-образованите представители. 😄 Бяха по-скоро тип “тва го фърлям на земята, пък който иска да го оправя” 😄

17.06.18
08:04

Да ходиш бос във фитнеса е точно толкова красиво , колкото и да идеш да вечеряш в ресторант , облечен с анцунг на Каппа и джапанки.

казано от XXL на 17.06.18, 08:04:

Да ходиш бос във фитнеса е точно толкова красиво , колкото и да идеш да вечеряш в ресторант , облечен с анцунг на Каппа и джапанки.

е анцунга може и на адивнас да е 😄 тип илиянци нещо 😄

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1